Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Το απλό κόλπο για πεντακάθαρους καθρέφτες χωρίς στίγματα – «Είναι θαυματουργό»

Μια γυναίκα αποκαλύπτει το δικό της “μαγικό” κόλπο για να διατηρεί τους καθρέφτες και τα γυάλινα αντικείμενα καθαρά και λαμπερά, χρησιμοποιώντας υλικά που πιθανότατα υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου χαρακτηρίζουν αυτό το κόλπο θαυματουργό.

Διατηρήστε τους καθρέφτες σας καθαρούς με ένα απλό κόλπο

Ο καθαρισμός των καθρεφτών μπορεί να γίνει εφιάλτης. Λερώνονται από προϊόντα μαλλιών, περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ, ακόμα και αν

τους χρησιμοποιείτε μόνο για να ελέγξετε την εμφάνισή σας πριν φύγετε από το σπίτι. Παράλληλα και η σκόνη μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

Η Chantel Mila, γνωστή στο TikTok με το όνομα @mama_mila_, μοιράζεται το κόλπο της σε ένα viral βίντεο, στο οποίο δείχνει πώς διατηρεί καθαρά τα εντοιχισμένα ντουλάπια της. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι σπρέι, το οποίο θα γεμίσετε με:

  • 1 φλιτζάνι (250ml) νερό,
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι και
  • 2 κουταλιές της σούπας οινόπνευμα.

Η Chantel προσθέτει επίσης αιθέριο έλαιο λεμονιού στο μείγμα της για να δώσει στο καθαριστικό σπρέι της ένα άρωμα φρεσκάδας, αν και σημειώνει ότι αυτό είναι προαιρετικό.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ψεκάζει με το μείγμα τον καθρέφτη της και τον σκουπίζει με ένα πανί. «Αυτό το ισχυρό μείγμα διαπερνά τη βρωμιά. Το οινόπνευμα το κάνει να στεγνώνει γρήγορα, χαρίζοντας στους καθρέφτες λάμψη χωρίς στίγματα», αναφέρει η ίδια.

 

Χρήστες των social media δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με το κόλπο. «Αυτό είναι θαυματουργό, ευχαριστώ!», έγραψε ένας χρήστης. «Υπέροχο! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω», είπε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου