Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτοκίνητο: Καθαρίστε τη βρωμιά από δύσκολα σημεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με ένα απλό αντικείμενο

Ένας ειδικός στον καθαρισμό των αυτοκινήτων αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί μπορούν να καθαρίσουν τη βρωμιά από δυσπρόσιτα σημεία του αυτοκινήτου τους σε δευτερόλεπτα.

Ο ειδικός από την Elite Kleanz Valeting and Detailing κατέγραψε ολόκληρη τη διαδικασία στο λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram.

Πιο βρώμικο και από τουαλέτα το αυτοκίνητο

Κατά την διάρκεια του

καθαρισμού, ο ειδικός μοιράστηκε τις καλύτερες μεθόδους για τον καθαρισμό των καθισμάτων και την εξάλειψη της βρωμιάς στην περιοχή κάτω από τα πετάλια. Ωστόσο, ίσως η πιο χρήσιμη συμβουλή που έδειξε στους οδηγούς ήταν πώς να καθαρίσουν μια περιοχή που οι περισσότεροι παραμελούν.

Οι περισσότεροι οδηγοί πιθανότατα δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση του λεβιέ ταχυτήτων τους, αλλά θα μπορούσε να συσσωρεύσει βρωμιά και βακτήρια με τα χρόνια. Πρόσφατα, οι επιστήμονες αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο το αυτοκίνητό σας θα μπορούσε να σας αρρωστήσει καθώς ορισμένες περιοχές μπορεί να πιο «βρώμικες ακόμη και από μια τουαλέτα».


Αυτοκίνητο: Καθαρίστε το λεβιέ ταχυτήτων με ένα απλό κόλπο

Ο λεβιές ταχυτήτων ήταν ένας από τους 10 κορυφαίους χώρους ανάπτυξης βακτηρίων, με ένα τεστ να δείχνει ότι μπορούν να αναπτυχθούν σημάδια μούχλας σε όλη την επιφάνειά του. Ευτυχώς, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να καθαρίσετε τον λεβιέ με οικονομικό τρόπο.

Ο ειδικός της Elite αποκάλυψε ότι οι ειδικοί χρησιμοποιούν μία οδοντογλυφίδα για να αφαιρέσουν την επίμονη βρωμιά στο πάνω μέρος του λεβιέ ταχυτήτων. Για τον καθαρισμό, οι ειδικοί χρησιμοποιούν πλαστικές οδοντογλυφίδες, αλλά οι πιο κοινές ξύλινες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν εξίσου καλά, αρκεί να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γρατζουνίσετε το υλικό

 

Οι χρήστες των social media εντυπωσιάστηκαν από την ενδελεχή δουλειά που έκανε ο «γκουρού του καθαρισμού» στο φορτηγάκι. «Αξίζετε ένα μετάλλιο για αυτό», έγραψε ένας χρήστης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου