Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Κοντοσούβλι από πρόβιο κρέας

ΥΛΙΚΑ

Κρέας πρόβατο με λίπος

150 γρ. ξερή μυζήθρα

1 κρεμμύδι

3-4 σκελίδες σκόρδο

αλάτι-πιπέρι

λεμόνια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβετε τη μυζήθρα στον τρίφτη. Τρίβετε επίσης και το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε μαζί με το κρέας που έχετε κόψει σε μέγεθος καρυδιού.

Ζυμώνετε καλά και τυλίγετε σφικτά σε λαδόκολα. Αφήνετε στο ψυγείο μια ημέρα.

Την επομένη περνάτε τα κρέατα σε σούβλα και ψήνετε σε δυνατή φωτιά από χωνεμένα κάρβουνα. Ραντίζετε με λεμόνι και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου