Γυρίσατε σπίτι από τη δουλειά και με τρόμο ανακαλύψατε πως ξεχάσατε να βάλετε τις μπριζόλες να ξεπαγώσουν.
Καταστροφή! Ή μήπως όχι;
Σύμφωνα με ειδικούς καλύτερα που το ξεχάσατε! Οι μπριζόλες αν μαγειρευτούν παγωμένες έχουν πολύ καλύτερη γεύση.
Οι συμβουλή που δίνουν είναι αφού
βγάλετε την μπριζόλα από την κατάψυξη, να βάλετε λίγο λάδι στο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις ζεσταθεί το λάδι βάλτε τη μπριζόλα στο τηγάνι και προσθέστε τα μπαχαρικά που σας αρέσουν. Σε 90 λεπτά γυρίστε τη μπριζόλα από την άλλη μεριά. Ψήστε ακόμα 90 δευτερόλεπτα και μετά βάλτε την σε ταψάκι και ψήστε στους 200 βαθμούς για 18-20 λεπτά.Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε παγώσει σωστά την μπριζόλα, δηλαδή να την έχετε τυλίξει σε λαδόκολα και να την έχετε βάλει σε πλαστικό σακουλάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου