ΥΛΙΚΑ
350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
150 γρ. ζαμπόν
2 κρόκοι αυγών
3 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
150 γρ. ανάλατη γραβιέρα σε κύβους
24 άκρες σπαραγγιών βρασμένες, αλλά να κρατάνε
100 γρ. βούτυρο
1 φέτα ψωμιού
λίγο αλεύρι
1 αυγό
γαλέτα
μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τον κιμά με το ψιλοκομμένο ζαμπόν, την ψίχα ψωμιού βρεγμένη σε γάλα και στραγγισμένη, 2 κρόκους και 3 κουταλιές παρμεζάνα.
Προσθέτουμε μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι και τα χωρίζουμε σε 12 κομματάκια.
Ζεσταίνουμε 30 γρ. βούτυρο, σωτάρουμε τα σπαράγγια και τα αλατίζουμε.
Πλάθουμε στρογγυλά τα κομματάκια του κιμά και βάζουμε μέσα λίγη γραβιέρα και μερικές άκρες σπαραγγιών. Ξαναπλάθουμε και τα βουτάμε στο κτυπημένο αυγό και τη γαλέτα.
Τα τηγανίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και σερβίρουμε με σαλάτα πασπαλισμένη με παρμεζάνα και λιωμένο βούτυρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου