Υλικά:
10 αγκινάρες
6-8 μικρά ξηρά κρεμμύδια
1 ματσάκι άνηθο
3-4 καρότα
6-8 μικρές πατάτες
2-3 λεμόνια
2-3 κουταλιές της σούπας ταχίνι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις αγκινάρες, τις πατάτες και τα καρότα, αλλά δεν ρίχνουμε αλάτι. Όταν βράσουν χτυπάμε το ταχίνι με το λεμόνι και ρίχνουμε στα δοχείο λίγο λίγο ζωμό από τις αγκινάρες. Όταν το ταχίνι αραιώσει το ρίχνουμε σιγά σιγά στην κατσαρόλα. Αφού πάρει μερικές βράσεις το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου