Βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. Ξέρετε τον τρόπο και δεν σας κοστίζει!
ΣΙΜΟΝΗ ΚΑΦΙΡΗ
Υλικά
800γρ. γαλέο (φιλέτο), κομματιασμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πιπεριά κέρατο καυτερή, σε ροδέλες
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1-2 φέτες ντομάτας
1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το ψάρι με το λάδι, τα σκόρδα, την καυτερή πιπεριά, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τόσο νερό όσο να μισοσκεπάζει το γαλέο.
Βήμα 2
Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνετε τις ροδέλες ντομάτας και αφήνετε για 4-5 λεπτά ακόμα.
Βήμα 3
Απομακρύνετε από τη φωτιά, ρίχνετε τον άνηθο και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου