Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Γαλέος αχνιστός

Βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. Ξέρετε τον τρόπο και δεν σας κοστίζει!

ΣΙΜΟΝΗ ΚΑΦΙΡΗ

 Υλικά

800γρ. γαλέο (φιλέτο), κομματιασμένο

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 πιπεριά κέρατο καυτερή, σε ροδέλες

4-5 σκελίδες σκόρδο

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

1-2 φέτες ντομάτας

1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο


Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το ψάρι με το λάδι, τα σκόρδα, την καυτερή πιπεριά, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τόσο νερό όσο να μισοσκεπάζει το γαλέο.

Βήμα 2

Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνετε τις ροδέλες ντομάτας και αφήνετε για 4-5 λεπτά ακόμα.

Βήμα 3

 

Απομακρύνετε από τη φωτιά, ρίχνετε τον άνηθο και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη - Food styling: Αντωνία Κατή

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου