ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
250g μπισκότα της αρεσκείας σας
100g βούτυρο
500g στραγγιστό γιαούρτι
150g λευκή σοκολάτα
1 ξύσμα λεμόνι
3 φύλλα ζελατίνης
250g κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Μους λευκής σοκολάτας – Η συνταγή
Σπάμε τα μπισκότα και τα ενσωματώνουμε με το λιωμένο βούτυρο και τα μποιράζουμε σε μπολάκια για βάση.
Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή, προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα και ανακατεύουμε.
Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μικροκυμάτων σε μικρά κομμάτια για 3 λεπτά στα 300-360watt ή σε μπαίν μαρί αλλά όχι να ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μπόλ με το γιαούρτι και την κρέμα.
Στύβουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης και τα προσθέτουμε σε 1κ.τ.σ βραστό νερό για να διαλυθεί καλα και το προσθέτουμε όλο το υγρό στο μπολ.
Βάζουμε πάνω από το μπισκότο στα ποτηράκια μας και βάζουμε ψυγείο για 2 ώρες.
Δείτε επίσης: ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΛΕΩ (Προς μελοποίηση)
Σερβίρουμε με φρούτα ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου