Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Τα μεταφυσικά φαινόμενα σε ένα από τα πιο διάσημα σωφρονιστικά ιδρύματα

 Πού βρίσκεται το παράξενο κολαστήριο που φιλοξένησε τον Αλ Καπόνε;

 Το Eastern State Pen θεωρείται ευρέως ως μια από τις πιο στοιχειωμένες τοποθεσίες στην Αμερική. Χτισμένο το 1829, το Eastern State Penitentiary είναι μια πρώην φυλακή στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια.

Είναι γνωστό ότι είναι η πρώτη φυλακή του είδους της που εισήγαγε την απομόνωση, ή αυτό που συνήθιζαν να αποκαλούν το Σύστημα

της Πενσυλβάνια.

Κάθε φορά που ένας τρόφιμος έφευγε από το κελί του, του τοποθετούσαν μια μαύρη κουκούλα πάνω από το κεφάλι του για να βεβαιωθούν ότι παρέμενε υπό περιορισμό.

Οι κρατούμενοι στέλνονταν σε απομόνωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ως μορφή αποκατάστασης. Εκεί ήταν τελείως απομονωμένοι, ζούσαν μόνοι τους, έτρωγαν μόνοι τους, ακόμη και ασκούνταν μόνοι τους στον προαύλιο χώρο τους. Κάθε φορά που ένας τρόφιμος έφευγε από το κελί του, του τοποθετούσαν μια μαύρη κουκούλα πάνω από το κεφάλι του για να βεβαιωθούν ότι παρέμενε υπό περιορισμό.

Λόγω της σκληρής προσέγγισης των Ανατολικών Πολιτειών, πολλοί κρατούμενοι οδηγήθηκαν στην παραφροσύνη, και ως αποτέλεσμα, το Σύστημα της Πενσυλβάνια καταργήθηκε το 1913.Από τότε μέχρι το 1970, χρησιμοποιήθηκε ως κανονική φυλακή και κρατούσε άτομα όπως ο Αλ Καπόνε και οι ληστής τραπεζών Γουίλι Σάτον. Από τότε μέχρι το 1970, χρησιμοποιήθηκε ως κανονική φυλακή και κρατούσε άτομα όπως ο Αλ Καπόνε και οι ληστής τραπεζών Γουίλι Σάτον.

 

Οι αναφορές για το μεταφυσικό συνεχίζονται από τη δεκαετία του 1940, αλλά από τότε που εγκαταλείφθηκε η πέτρινη φυλακή το 1971, οι μεταφυσικές εμπειρίες φαίνεται να έχουν αυξηθεί.

Αυτές είναι μερικές αναφορές αλλόκοτων φαινομένων στο κτίριο:Σκιώδεις φιγούρες που φαίνονται να απομακρύνονται γρήγορα όταν τις πλησιάζεις μια σκοτεινή φιγούρα που φαίνεται περιστασιακά στον πύργο της φρουράς ακούσματα από μία φρικιαστική, απόκοσμη φωνή που προέρχεται από το κελί 12

μαρτυρίες για σκιώδεις φιγούρες που ξεγλιστρούν κάτω από τοίχους στο κελί 6

μαρτυρίες για πρόσωπα-φαντάσματα στο κελί 4


Δείτε επίσης: ΣΑΝ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (Όλη η ιστορία ως τώρα)


παράξενοι ήχοι όπως σύρσιμο από βήματα, μακρινές ομιλίες και χτυπήματα στις πόρτες των κελιών έχουν επίσης ακουστεί

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου