ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΎΜΗ ΚΙΜΑ)
1/2 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 κ.σ. γιαούρτι
1 αυγό
1 τριμμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
1/2 κ.γλ. σόδα σκόνη
αλάτι-πιπέρι-δυόσμο
Κατέβασε το app της Temu από εδώ: https://temu.to/m/uisay6oxxzx και στο τέλος των αγοριών σου 'βαλε αυτό τον κωδικό: taa76564, πιο φθηνά δεν γίνεται να κάνεις αγορές !
μαιντανό ψιλοκομμένο
6 φέτες τυρί για τόστ λάιτ ή 1 κούπα τριμμένο
1 ντομάτα σε φέτες
6 φέτες βραστή γαλοπόυλα
1 πιπεριά πράσινη
3 μανιτάρια σε φετες
1/2 φλ.τσ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας που μεσα θα βάλουμε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε πολύ καλά σε ένα μπολ τον κιμά με όλα του υλικά και τον στρώνουμε σε ταψί να γίνει μια λεπτη στρώση και οχι πολύ χοντρή..
Απλώνουμε απο πάνω το μείγμα
1/2 φλ.τσ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας που μέσα θα βάλουμε αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
και βάζουμε την ντομάτα σε φετες - την πιπεριά σε λεπτά μπαστουνάκια - την γαλοπούλα σε μακρόστενα κομμάτια - τα μανιτάρια σε φετούλες και τελειώνουμε με το τυράκι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 5 λεπτά μόνο κάτω και άλλα 8-10 λεπτά πάνω-κάτω εως να εχει λιώσει το τυράκι
Δείτε επίσης: ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…
Είναι ενα υπέροχο πιάτο κατάλληλο για μπουφέ γιατί κόβεται ωραία σε κομμάτια αλλά και για το τραπέζι της οικογένειας!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου