Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

3 βιβλία που θεωρήθηκαν καταραμένα αλλά μπορείς να τα αγοράσεις

Αμα είσαι φοβιτσιάρης όμως μην τα πάρεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα βιβλία είναι ένας από τους πιο έμπιστους φίλους της ανθρωπότητας. Αλλά, τι γίνεται αν κάποιοι πιστεύουν σε φαντάσματα και κατάρες; Πάντως τα βιβλία που υποτίθεται πως ηταν επτασφράγιστα μυστικά τα βρίσκεις εύκολα στο ίντερνετ. 

The Grand Grimoire

Λένε πως είναι ένα από τα πιο σκοτεινά βιβλία στον κόσμο και είναι επίσης γνωστό ως το βιβλίο με

την απίστευτη δύναμη. Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου δεν είναι ακόμη γνωστός, ομως, πιστεύεται ότι γράφτηκε το 1521. Το Grand Grimoire είναι γεμάτο μαύρη μαγεία και σκοτεινά μυστικά. Σε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να βρείτε πώς να καλέσετε έναν διάβολο ή τον Εωσφόρο και φυλάσσεται σε ένα ντουλάπι της Πόλης του Βατικανού αλλά... το πουλάνε και στο ίντερνετ.

Φωτογραφία από Irina Iriser/Pexels


The Book of Abramelin

Το Βιβλίο του Αμπραμελίν γράφτηκε τον 15ο αιώνα από έναν άνδρα που ονομαζόταν Αβραάμ. Κάποτε ο Αβραάμ επισκέφτηκε την Αίγυπτο και εκεί συνάντησε έναν μάγο, όχι αυτόν τον μάγο που βλέπετε στις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά εκείνον που γνωρίζει πραγματικά τη σκοτεινή μαγεία και τα σκοτεινά μυστικά.

Κώδικας Γίγας

 

Eίναι το μεγαλύτερο χειρόγραφο της ιστορίας, γι' αυτό και ονομάστηκε Γίγας. Κατασκευάστηκε μάλλον τον 13ο αιώνα στο μοναστήρι Ποντλάζιτσε των Βενεδικτίνων της Βοημίας (δυτικό τμήμα της Τσεχίας). Είναι επίσης γνωστό ως Αγία Γραφή του διαβόλου λόγω της μεγάλης εικόνας του διαβόλου στο εσωτερικό του και το μύθο που περιβάλλει τη δημιουργία του

Δείτε επίσης: «Βόμβα» Ν.Τραμπ: «Ίσως να μην φτάσουμε καν στις εκλογές του Νοεμβρίου – Ο Γ’Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πολύ κοντά»!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου