Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Το παράξενο αλλά αποτελεσματικό κόλπο για πεντακάθαρες εστίες κουζίνας χρησιμοποιώντας ένα φρούτο

Ένα αγαπημένο φρούτο μπορεί να είναι το μυστικό «όπλο» για να μεταμορφώσετε την γεμάτη λίπος και βρωμιά εστία της κουζίνας σας. 

Αντί να χρησιμοποιήσετε ακριβά και γεμάτα χημικά καθαριστικά προϊόντα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα νόστιμο φρούτο για να καθαρίσετε τις εστίες της κουζίνας σας με φυσικό τρόπο.

Το κόλπο για πεντακάθαρες εστίες κουζίνας χρησιμοποιώντας ένα φρούτο

Οι ειδικοί στον καθαρισμό λένε ότι υπάρχει ένα φρούτο που θα αφαιρέσει το επίμονο λίπος και θα καθαρίσει εστία σας σε χρόνο μηδέν. Σε εμφάνισή του στην εκπομπή της Stacey Solomon, Sort Your Life Out, ο Mister Carrington, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Iwan, ενθουσιάστηκε με τις καθαριστικές ιδιότητες του γκρέιπφρουτ. Ο ειδικός στον καθαρισμό απλά έκοψε το νόστιμο φρούτο στη μέση πριν προσθέσει λίγο αλάτι στη σάρκα για επιπλέον «δύναμη τριβής».

«Το κιτρικό οξύ έχει αντιβακτηριδιακές ουσίες, οπότε θα σκοτώσει όλα τα μικρόβια», είπε, καθώς άρχισε να καθαρίζει μια βρώμικη εστία με το φρούτο. Αυτό είναι αρκετό για να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε καμένο φαγητό. «Είναι σαν καινούργιο», πρόσθεσε ο Carrington.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν στην ενότητα σχολίων για να επαινέσουν το κόλπο, με πολλούς να υπόσχονται ότι θα το δοκιμάσουν και μόνοι τους. «Σίγουρα μυρίζει καταπληκτικά», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος χρήστης συμφώνησε: «Κορυφαία συμβουλή, ευχαριστώ». 

 

«Προτιμώ προσωπικά το άρωμα του γκρέιπφρουτ από τα λεμόνια, συν ότι έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια», πρόσθεσε ένας τρίτος χρήστης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου