Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Το κόλπο καθαρισμού που θα κάνει τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας να φαίνονται σαν καινούργια

 Ένα κόλπο καθαρισμού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει πώς να κάνετε τα καθίσματα του αυτοκινήτου να φαίνονται σαν καινούργια, μέσα σε λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας μόνο μερικά οικιακά αντικείμενα. Η μέθοδος αυτή λειτουργεί και για τα έπιπλα του καθιστικού.

Ενώ όλοι θα θέλαμε να διατηρούμε καθαρό το εσωτερικό των αυτοκινήτων μας, ο τρόπος ζωής συχνά οδηγεi σε διάφορους λεκέδες και διαρροές, ειδικά αν έχετε παιδιά. Έχοντας αυτό το κατά νου, μία ειδικός στον καθαρισμό έχει μοιραστεί το

μυστικό της για την επαναφορά των βρώμικων καθισμάτων του αυτοκινήτου στην αρχική τους κατάσταση.


Το απλό κόλπο για να καθαρίσετε τα καθίσματα του αυτοκινήτου 

Σε ένα βίντεο TikTok που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, η ειδικός στον καθαρισμό @cleanfreakpro, αποκάλυψε το κοινό οικιακό αντικείμενο στο οποίο ορκίζεται για τον καθαρισμό των βρώμικων καθισμάτων του αυτοκινήτου και πιθανότατα υπάρχει ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Στο χρήσιμο βίντεο που δημοσίευσε, η λάτρης του καθαρισμού ακολουθεί τα εξής βήματα:

  1. Διαλύει μια κάψουλα απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων σε ζεστό νερό.
  2. Στη συνέχεια, βρέχει μερικά πανιά από μικροΐνες με το μείγμα και τα δένει γύρω από ένα καπάκι τηγανιού, χρησιμοποιώντας το ως αυτοσχέδιο εργαλείο καθαρισμού.
  3. Κρατώντας σταθερά τη λαβή, τρίβει το καπάκι καλά πάνω από τα καθίσματά της, πριν χρησιμοποιήσει τα πανιά για να καθαρίσει ανάμεσα στις σχισμές.

Στο τέλος του tutorial, τα καθίσματα του αυτοκινήτου φαίνονται ολοκαίνουργια, με όλους τους λεκέδες να έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

 

Ένα προηγούμενο βίντεο από τον χρήστη του TikTok @tipsandtrickswithq έδειξε ότι η ίδια μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε καναπέδες και ταπετσαρίες σαλονιού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου