Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Με αυτό το κόλπο από ειδικό στον καθαρισμό δεν θα χρειαστεί να τρίψετε ξανά την λεκάνη της τουαλέτας

Μια ειδικός στον καθαρισμό μοιράστηκε ένα σπιτικό κόλπο καθαρισμού για την τουαλέτα με ορισμένα απλά υλικά. Εάν αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε την ειδική βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη της τουαλέτας επειδή είναι λίγο αηδιαστικό, τότε η ειδικός έχει την τέλεια λύση για εσάς.

Το απλό κόλπο για τον καθαρισμό της τουαλέτας χωρίς τρίψιμο

Η Shakarra, γνωστή και ως @trilla5thou στο TikTok, έδειξε στους followers της έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να κάνουν τις τουαλέτες τους να φαίνονται καθαρές και λαμπερές. Η μέθοδος αυτή απαιτεί την χρήση

ορισμένων απλών συστατικών, τα οποία πιθανότατα υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας.

Η ειδικός στον καθαρισμό χρησιμοποιεί τα εξής:

  • 1 παγοθήκη,
  • 1 μικρό μπουκάλι υγρό πιάτων,
  • 1 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα,
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι,
  • 1/2 φλιτζάνι νερό

Αναφερόμενη λεπτομερώς στη λύση που προτείνει, είπε: «Ανακατέψτε τα υλικά, βάλτε το μείγμα σε παγοκύστες και αφήστε το όλη νύχτα».

Η Shakarra εξήγησε στη συνέχεια ότι πρέπει να βάλετε έναν κύβο στο επάνω μέρος της δεξαμενής της τουαλέτας σας, να την κλείσετε και στη συνέχεια να τον αφήσετε εκεί να διαλυθεί.

Μόλις τραβήξετε το καζανάκι η τουαλέτα φαίνεται καθαρή σαν καινούργια και η Shakarra εξηγεί ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα τουαλέτας. Λέει ακόμα ότι έχει ευχάριστο άρωμα.


Τα σχόλια στο διαδίκτυο για το κόλπο καθαρισμού της τουαλέτας

Οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με την προοπτική να πάψουν να χρησιμοποιούν τις βούρτσες τουαλέτας τους, με έναν TikToker να σχολιάζει ενθουσιασμένος: «Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που χρειάζομαι στη ζωή μου! Ευχαριστώ».

 

Η Shakarra ενημέρωσε επίσης έναν follower ότι οι κύβοι μπορούν να διαρκέσουν για μερικές χρήσεις στην τουαλέτα, όταν τραβάτε το καζανάκι, ανάλογα με το πόσο καιρό έχουν παραμείνει στην κατάψυξη. «Αυτό μου αρέσει, θα το κάνω», έγραψε ένας χρήστης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου