Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Μητέρα αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί λάθος τα μανταλάκια ρούχων και δίχασε το διαδίκτυο – «Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος»

Η αποκάλυψη μιας μητέρας ότι χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο τα μανταλάκια για τα ρούχα έχει πυροδοτήσει μια έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο, με πολλούς ανθρώπους να τονίζουν ότι «μισούν» τη μέθοδο της απλώστρας για το στέγνωμα των ρούχων.

Μια μητέρα αποκάλυψε ότι πάντα κρεμούσε τα ρούχα και τις πετσέτες πάνω από το σχοινί, στερεώνοντας τις δύο πλευρές πλάγια μεταξύ τους με μανταλάκια, αντί να τις καρφιτσώνει στο πάνω μέρος.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της μεθόδου που

ακολουθεί, σημείωσε: «Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα μανταλάκια, όχι να τα βάλετε στο πάνω μέρος. Το έκανα λάθος όλη μου τη ζωή. Εσείς τι νομίζετε;».

Η ανάρτησή της στην ομάδα «Mums Who Cook, Clean and Organise» του Facebook, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με κάποιους να χαρακτηρίζουν την ιδέα “απαίσια” και “τρελή”.

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο για τον τρόπο που πρέπει να απλώνουμε τα ρούχα

Οι επικριτές της μητέρας έσπευσαν να απαντήσουν στην ανάρτησή της, με κάποιον να λέει: «Προφανώς δεν ζείτε στην περιοχή μου το καλοκαίρι. Οι ανατολικοί άνεμοι θα τα εξαφάνιζαν σε ένα δευτερόλεπτο. Τα μανταλάκια εφευρέθηκαν για να μπαίνουν πάνω από το σκοινί και όχι όπως στην παραπάνω εικόνα».

Ένας άλλος χρήστης των social media σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι σκέφτηκα ποτέ να το κάνω έτσι. Μου αρέσει να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες πετσέτες απλωμένες για να στεγνώσουν πιο γρήγορα αντί να είναι διπλωμένες έτσι».

 

Εν τω μεταξύ, μια άλλη μητέρα πρότεινε μια συμβουλή εξοικονόμησης χώρου συμβουλεύοντας να απλώσετε τα ρούχα σε δύο σειρές αντί για μία. «Ένα έξυπνο κόλπο για να απλώσετε πολλά ρούχα μετά το πλύσιμο είναι να τα κρεμάσετε εγκάρσια αντί κατά μήκος του σκοινιού της απλώστρας». «Κάντε ό,τι σας βολεύει», συμβούλευσε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου