Θέλετε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν προσωπικό παράδεισο αρωμάτων;
Με αυτή την απλή συνταγή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό αρωματικό χώρου που θα σας “μεταφέρει” σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Απολαύστε ένα πολυτελές άρωμα χωρίς χημικά στο σπίτι σας, φέτος τον χειμώνα.
Φτιάξτε το δικό σας αρωματικό χώρου για το σπίτι
Τα αρώματα προσθέτουν μια
πινελιά πολυτέλειας στα σπίτια μας, γεμίζοντας τους χώρους με προσεκτικά επιλεγμένες μυρωδιές που προσδίδουν κομψότητα και άνεση. Είτε είναι ένα απαλό λουλουδένιο άρωμα είτε μια ζεστή νότα βανίλιας, αυτά τα αρώματα δημιουργούν μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.Τα υψηλής ποιότητας αρωματικά χώρου μπορούν να αναβαθμίσουν την ατμόσφαιρα, καλύπτοντας τις καθημερινές οσμές και αντικαθιστώντας τις με ένα εκλεπτυσμένο άρωμα. Ωστόσο, ενδέχεται επίσης να είναι γεμάτα με χημικά που μπορεί να μην θέλετε να κυκλοφορούν στο σπίτι σας.
Ευτυχώς, μία χρήστης του TikTok με το όνομα @tanyahomeinspo μοιράστηκε έναν γρήγορο και εύκολο κόλπο για να κάνουμε τα σπίτια μας να μυρίζουν υπέροχα χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά. Σε ένα σύντομο βίντεο, η Tanya Mukendi, αποκάλυψε τη συνταγή της για ένα φυσικό αρωματικό χώρου.
Τι θα χρειαστείτε:
- Μια κατσαρόλα
- Νερό
- Πορτοκάλια (φέτες ή φλούδες)
- Γαρύφαλλα
- Ξυλάκια κανέλας
- Εκχύλισμα βανίλιας
Για να φτιάξει ένα φυσικό αρωματικό χώρου, η Tanya Mukendi ακολουθεί τα εξής βήματα:
- Πρώτα, βράζει νερό σε μια κατσαρόλα, πριν προσθέσει φέτες ή φλούδα πορτοκαλιού.
- Στη συνέχεια προσθέτει έξι γαρύφαλλα, δύο ξυλάκια κανέλας και μια κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας πριν αφήσει το μείγμα να βράσει.
Στην ενότητα σχολίων, εξηγεί ότι το μείγμα μπορεί να μείνει στην κουζίνα για να αφήσει το πολυτελές άρωμα να απλωθεί σε όλο το σπίτι σας ή να μεταφερθεί σε ένα μπουκάλι ψεκασμού όταν κρυώσει.
Μην ψεκάζετε απευθείας στις επιφάνειες χωρίς να δοκιμάσετε πρώτα σε μια μικρότερη περιοχή.
Το άρωμα του πορτοκαλιού και της κανέλας συνδέεται συχνά με τα Χριστούγεννα, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς που χαρακτηρίζει την εορταστική περίοδο.
Το πορτοκάλι δίνει μια φρέσκια, γευστική νότα που θυμίζει εποχιακά εσπεριδοειδή και η κανέλα αποτελεί βασικό συστατικό σε εορταστικές λιχουδιές όπως ζεστό κρασί, μελομακάρονα και μπισκότα με μπαχαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου