ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ
Αναμειγνύετε λίγη μαγιονέζα με κάπαρη και καβουρόψιχα (ή σουρίμι) κομματιασμένη.
Γεμίζετε έτοιμες θήκες για καναπεδάκια και γαρνίρετε με κάπαρη και κομματάκια κόκκινης πιπεριάς.
ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ
Βάζετε μεγάλα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι να
μουλιάσουν σε νερό 2-3 ώρες.Στραγγίζετε καλά ,σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί και γεμίζετε με λίγο τυρί κρέμα και το 1/4 καρυδιού.
Τυλίγετε κάθε δαμάσκηνο με μια φέτα μπέικον και τα βάζετε σε ταψάκι.
Αφήνετε για μια ώρα στο ψυγείο και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
ΜΙΚΡΕΣ ΚΙΣ
Στρώνετε σε φωρμάκια έτοιμη ζύμη σφολιάτας.
Χτυπάτε τυρί κρέμα, ένα κρόκο αυγού και πιπέρι.
Γεμίζετε τα σφολιατάκια με ψιλοκομμένο ζαμπόν, μανιτάρια σοτέ, περιχύνετε το μεόγμα τυριού και ψήνετε ώσπου να πάρουν χρώμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου