ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 πορτοκάλια
1-2 γαρίφαλα
1 φλυτζάνι μαργαρίνη ή βούτυρο
αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα 2 πορτοκάλια και τα χωρίζουμε φέτες.
Κόβουμε λεπτές φέτες τη φλούδα τους βράζουμε2-3 νερά να ξεπικρίσουν.
Βάζουμε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο με τα κρεμμύδια να μαραθούν.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι-πιπέρι, το χυμό 2 πορτοκαλιών, τη φλούδα και τις φέτες, και τα γαρύφαλα.
Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 ώρα περίπου..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου