Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Σπετζοφάι Πηλίου

 ΥΛΙΚΑ

μισό κιλό μελιτζάνες

μισό κιλό πιπεριές πράσινες

μισό κιλό λουκάνικα μικρά ή μέτρια

μισό κιλό ντοματάκια λιωμένα

μισό κιλό πατάτες(προαιρετικά)

αλάτι- πιπέρι

Ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές και τις πατάτες(αν βάλουμε) και τις τηγανίζουμε. 

στο ίδιο λάδι ρίχνουμε τα ντοματάκια με λίγο νερό και αφού βράσουν λίγο, προσθέτουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε να βράσουν περίπου 15 λεπτά.

Προσθέτουμε αλατοπίπερο και με αυτή τη σάλτσα περιχύνουμε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές και τις πατάτες., που έχουμε βάλει σε πιατέλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου