ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ζυμάρι ψωμιού
μνισό κιλό μοσχαρίσιος κιμας
2 κρεμμύδια
100 γρ. φρέσκο βούτυρο
1 φλυτζάνι καρύδια
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνετε τον κιμά με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αλατοπίπερο. Ανοίγεται τη ζύμη σε χοντρό φύυλο και κόβετε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστά.
Βάζετε λίγο μείγμα σε κάθε κομμάτι και το διπλώνετε σε τρίγωνο.
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζετε αρκετό νερό να βράσει και ρίχνετε τα τρίγωνα μέχρι να ψηθούν.
Αφού ψηθούν τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε πιατέλα.
Καίτε το βούτυρο και τα περιχύνετε.
Κοπανίζετε τα καρύδια και πασπαλίζετε πάνω από το ζεστό βούτυρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου