ΥΛΙΚΑ
1 ρέγγα
1 νεροπότηρο γάλα
3 αυγά
λίγο άνηθο
λάδι για τηγάνισμα
3-4 κουταλιές αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κεφάλι της ρέγγας και αφαιρούμε κόκαλα και δέρμα.
Την κόβουμε κομμάτια και την αφήνομε να σταθεί στο γάλα, μερικές ώρες.
Ακολούθως την κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια όπως τον κιμά. Ρίχνουμε ψιλοκομμένο τον άνηθο, τα αυγά χτυπημένα και το αλεύρι (ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα), και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια πηκτή μάζα.
Βάζουμε αρκετό λάδι να κάψει στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα, τηγανίζοντας από όλες τις πλευρές.
ΤΙΠ: Δοκιμάστε τα αυγά της ρέγγας για να φτιάξετε ταραμοσαλάτα ή ταραμοκεφτέδες. Άλλη εμπειρία γεύσης!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου