ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μεγάλες γαρίδες
1 φλυτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 κεφάλι σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 νεροπότηρο λευκό κρασί
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες.
Βάζουμε να κάψει το λάδι και προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο και αφήνουμε να ροδίσει.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και όλα τα υπόλοιπα υλικά( Τον μαϊντανό ψιλοκομμένο), και από πάνω απλώνουμε την τριμμένη φρυγανιά.
Αφήνουμε να σιγοβράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου