ΥΛΙΚΑ
800 γρ. φιλέτο ή ψαρονέφρι χοιρινό
70 γρ. βούτυρο
γάλα όσο να σκεπάζει το κρέας
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το προηγούμενο βράδυ, αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το αφήνουμε στο ψυγείο.
Όταν πρόκειται να το ψήσουμε, το δένουμε με σπάγγο και το βάζουμε σε βαθιά κατσαρόλα, όπου έχουμε λιώσει το βούτυρο.
Το καβουρντίζουμε καλά από όλες τις πλευρές.
Σκεπάζουμε το κρέας με το γάλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε γυρίζοντας το τακτικά για να μην κολλήσει.
Όταν ψηθεί, λύνουμε τον σπάγκο, κόβουμε σε φέτες και το βάζουμε σε πιατέλα με φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα και το κρέας και το ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου