Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το blog μας, βοηθείστε μας να συνεχίσουμε.
Υλικά:
1 κιλό κουνουπίδι
8 αυγά
4 κουταλιές της σούπας γάλα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια, τα οποία βράζουμε σε αλατοπίπερο ώσπου να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε σε τρυπητό και τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ταψί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Περιχύνουμε το κουνουπίδι και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.
Πηγή: monastiriaka.gr
Και 1 Ευρώ δωρεά, βοηθάει να συνεχίσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου