Ετοιμάζετε ένα μείγμα με τυρί κρέμα, ροκφόρ, και λίγη μαγιονέζα και γεμίσετε με αυτό το μείγμα μικρά ντοματάκια αδειασμένα από τη σάρκα τους.
Ετοιμάζετε την κλασική συνταγή για τα κεφτεδάκια.
Τα τηγανίζετε και τα αλείφετε με τυρί κρέμα και σκόνη σκόρδου.
Τα κυλάτε πάνω σε αλουμινόχαρτο πασπαλισμένο με καβουρντισμένο σουσάμι.
Τα περνάτε σε οδοντογλυφίδα και γαρνίρετε με ροδέλες αγγουριού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου