ΥΛΙΚΑ
Ενάμιση κιλό γαλέο
750 γρ. κρεμμύδια
2 φλυτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
3 αυγά και 3 λεμόνια.
αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατίζουμε τον γαλέο και βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξει.
Χτυπάμε το ένα φλυτζάνι λάδι με τα λεμόνια, περιχύνουμε τις φέτες ψαριού και αφήνουμε μισή ώρα.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε με ένα ποτήρι νερό ώσπου να το απορροφήσουν.
Προσθέτουμε τις φέτες του ψαριού, ρίχνουμε πιπέρι, το υπόλοιπο λάδι και αφήνουμε να σιγοβράσει μισή ώρα.
Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο και περιχύνουμε το ψάρι.
Εναλλακτικά αντί αυγολέμονο, μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένες ντομάτες και να τις προσθέσουμε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο του ψαριού.
Αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα με την ντομάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου