Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
200 γρ. μπρόκολο σε πολύ μικρές τούφες
200 γρ. κουνουπίδι σε πολύ μικρές τούφες
2 καρότα λεπτοκομμένα
1 πράσο σε λεπτές φέτες (το άσπρο μόνο)
1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
100 γρ. ταχίνι
Καβουρδισμένο σησάμι
Αλάτι, πιπέρι, κύμινο
Εκτέλεση
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια. Σε μία φαρδιά κατσαρόλα μαραίνουμε το πράσο και το καρότο, σε λίγο νερό. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά ανακατεύοντας μέχρι να ζεσταθούν καλά και να ιδρώσουν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι και κύμινο και προσθέτουμε το σπαγγέτι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε, προσθέτοντας καρβουνιασμένο σησάμι, μαϊντανό και μία κουταλιά ταχίνι πάνω από τα μακαρόνια σε κάθε πιάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου