Υλικά συνταγής:
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
4 χοιρινά φιλετάκια
Εκτέλεση:
1. Ανακατέψτε τη μουστάρδα, το σησαμέλαιο, το σκόρδο, το πιπέρι, και σιρόπι σφενδάμου.
2. Βάλτε τα χοιρινά φιλετάκια σε ένα πιάτο με τη μαρινάδα για λίγες ώρες στο ψυγείο (καλό είναι να το έχετε ετοιμάσει από το βράδυ).
3. Προθερμάνετε το γκριλ για μέτρια φωτιά στους 180 βαθμούς.
4. Αφαιρέστε το χοιρινό κρέας από τη μαρινάδα. Μεταφέρουμε την υπόλοιπη μαρινάτα σε μια μικρή κατσαρόλα και μαγειρεύουμε στο φούρνο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
5. Βάλτε τα χοιρινά φιλετάκια στο φούρνο περιχύνοντας σιγά σιγά τη μαρινάδα.. Αποφύγετε τη χρήση υψηλών θερμοκρασιών, γιατι η μαρινάδα θα καεί.
Δείτε επίσης: ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου