Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Συκωτάκια πουλιών με χυλοπίτες

 Υλικά

 5 μερίδες

1 κιλό συκωτάκια

2 κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο

500 γρ ντομάτες κονκασέ

1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί

500 gr χυλοπίτες

Αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι

1 κουταλάκι πελτέ


Οδηγίες μαγειρέματος

Βήμα 1

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 με 4 λεπτά. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε τα συκωτάκια να πάρουν και αυτά χρώμα

Βήμα 2

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τον πελτέ

 

Βήμα 3

Προσθέτουμε λίγο νερό και το βράζουμε στην χύτρα για 10 λεπτά

Βήμα 4

Όταν τα ανοίξουμε προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις χυλοπίτες για 5 λεπτά

Βήμα 5

Το χαιρόμαστε με τριμμένη παρμεζάνα!!!!!

Δείτε επίσης: ΕΒΙΒΑ ΦΙΛΕ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου