Υλικά
5 μερίδες
1 κιλό συκωτάκια
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
500 γρ ντομάτες κονκασέ
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
500 gr χυλοπίτες
Αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι
1 κουταλάκι πελτέ
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 με 4 λεπτά. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε τα συκωτάκια να πάρουν και αυτά χρώμα
Βήμα 2
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τον πελτέ
Βήμα 3
Προσθέτουμε λίγο νερό και το βράζουμε στην χύτρα για 10 λεπτά
Βήμα 4
Όταν τα ανοίξουμε προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις χυλοπίτες για 5 λεπτά
Βήμα 5
Το χαιρόμαστε με τριμμένη παρμεζάνα!!!!!
Δείτε επίσης: ΕΒΙΒΑ ΦΙΛΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου