Υλικά
Μερίδες: 6-8
1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε κύβους 4 εκ.
300 γρ. ξερά κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
100 ml λευκό, ξηρό κρασί
100 ml σπιτικός ζωμός κρέατος
70 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε το μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια και κρασί, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το συκώτι για περίπου 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τον ζωμό και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά, μέχρι να γίνει το συκώτι και να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου