Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Το κόλπο για ατσαλάκωτα ρούχα χωρίς σίδερο – Οι συμβουλές μιας αεροσυνοδού για κάθε ταξίδι

Μια αεροσυνοδός μοιράστηκε τα μυστικά της για να αποφύγουν οι ταξιδιώτες τα τσαλακωμένα ρούχα και το jet lag που μπορεί να χαλάσει τις διακοπές τους. Το ταξίδι μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά ο χώρος αποσκευών σας είναι περιορισμένος. Δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα μαζί σας από το σπίτι.

Όμως, όταν το ταξίδι είναι η δουλειά σας, περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας μακριά από το σπίτι. Αυτό δυσκολεύει τη διατήρηση μιας προσεγμένης εμφάνισης, παρόλο που είναι ζωτικής

σημασίας για τη δουλειά σας. Γι’ αυτό, μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τα μυστικά της για να αντιμετωπίσει μερικές από τις αναποδιές που προκύπτουν όταν «στριμώχνετε τη ζωή σας σε μια μικρή βαλίτσα».

Οι συμβουλές αεροσυνοδού για ατσαλάκωτα και φρέσκα ρούχα σε κάθε ταξίδι

Η υπάλληλος της KLM Royal Dutch Airlines μοιράστηκε ορισμένες συμβουλές για διάφορα ζητήματα, από την καταπολέμηση του jet lag έως την αποφυγή των τσαλακωμένων ρούχων όταν δεν έχετε σίδερο. Σε ένα βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.700 likes, μεταφέρει τα ρούχα στο μπάνιο πριν τα διπλώσει πάνω στο καλοριφέρ. «Θέλετε να σιδερώσετε τα ρούχα σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε σίδερο;», αναφέρει στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ο ατμός από το ζεστό ντους κάνει το σιδέρωμα γρήγορο και εύκολο». Ωστόσο, τα τσαλακωμένα ρούχα μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος των προβλημάτων που προκαλεί η βαλίτσα σας. Ο τρόπος που τοποθετείτε τα ρούχα στην βαλίτσα μπορεί να τα κάνει να χάσουν την φρεσκάδα τους. «Τοποθετώντας ένα αποσμητικό ρούχων ανάμεσα σε κάθε στρώση ρούχων μέσα στην βαλίτσα μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθούν φρέσκα», αναφέρει η αεροσυνοδός.


Το κόλπο για να καταπολεμήσετε το jet lag

Ένα άλλο κόλπο που μοιράστηκε η αεροσυνοδός με τους followers της στο TikTok ήταν πώς να αποφύγουν το jet lag μετά από μια πολύωρη πτήση. Το jet lag είναι η κούραση και η σύγχυση μετά από μια πτήση μεγάλης διάρκειας και σε διαφορετικές ζώνες ώρας, επειδή το εσωτερικό ρολόι του σώματός σας δεν είναι συγχρονισμένο με τη νέα ώρα. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, η αεροσυνοδός συμβουλεύει «να προσαρμόσετε το πρόγραμμα ύπνου σας» και να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξυπνητήρι ρυθμισμένο για την τοπική ώρα.

Το κόλπο για να βρίσκετε εύκολα την βαλίτσα σας

Το τέταρτο κόλπο της εξασφαλίζει ότι δεν θα ξαναπιάσετε ποτέ κατά λάθος την βαλίτσα κάποιου άλλου. Ισχυρίζεται ότι μπορείτε εύκολα να ξεχωρίσετε τη δική σας βαλίτσα με μια πολύχρωμη ζώνη. Η ίδια στερεώνει μια πολύχρωμη ζώνη γύρω από την βαλίτσα της, η οποία την βοηθάει να την ξεχωρίσει από τον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών με παρόμοιες βαλίτσες.

 

Τέλος, συμβουλεύει να μην κάνετε κράτηση για διαφραγματικά καθίσματα. Τα καθίσματα διαφράγματος είναι εκείνα που βρίσκονται ακριβώς πίσω από τους τοίχους ενός αεροπλάνου που χωρίζουν διαφορετικούς χώρους, όπως της πρώτης θέσης από τα τυπικά καθίσματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου