Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Το σπιτικό μείγμα για να απαλλαγείτε από τις δαχτυλιές σε διάφορες επιφάνειες του σπιτιού

 Καθαρίστε εύκολα τους λεκέδες από δαχτυλιές χρησιμοποιώντας υλικά που πιθανότατα υπάρχουν ήδη στο σπίτι σας. Όσο σκληρά και αν προσπαθείτε για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό, οι λιπαροί λεκέδες από δαχτυλιές εμφανίζονται ξαφνικά και δυσκολεύουν την προσπάθειά σας.

Ίσως να περάσατε ώρες καθαρίζοντας σχολαστικά το σπίτι σας. Αρκεί μόνο ένα άτομο, που δεν έχει καθαρίσει τα χέρια του, για να αρχίσει να αφήνει λεκέδες παντού. Οι γονείς με μικρά παιδιά που

τρέχουν μέσα στο σπίτι το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

Το απλό κόλπο για να απαλλαγείτε από τις δαχτυλιές

Ευτυχώς, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα σπρέι, χρησιμοποιώντας υλικά που πιθανότατα έχετε ήδη στο σπίτι σας, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό και την πρόληψη των λεκέδων από δαχτυλιές.

Η χρήστης του TikTok @foreverhomejune19 μοιράστηκε ένα βίντεο στην δημοφιλή πλατφόρμα, γράφοντας: «Φανταστικό… tip για δαχτυλιές. Είδα αυτό το κόλπο στο Instagram και έπρεπε να το δοκιμάσω». Η δημιουργός περιεχομένου στη δημοφιλή πλατφόρμα συμβουλεύει να πάρετε «ίσα μέρη από ξυδιού και υγρό γυαλιστικό πιάτων μαζί με λίγο απορρυπαντικό πιάτων και ζεστό νερό». Αποκαλώντας το «μαγικό φίλτρο», η ίδια σημειώνει χαρακτηριστικά: «Απλά περιμένετε και δείτε τα αποτελέσματα».

Αφού πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού, η γυναίκα έδειξε πόσο αποτελεσματικό είναι το σπρέι σε ένα πόμολο πόρτας. Μετά από λίγους ψεκασμούς με το «μαγικό φίλτρο», όπως αποκαλεί το μείγμα καθαρισμού, το σκουπίζει και προσπαθεί να αφήσει αποτυπώματα με τα δάχτυλά της, αλλά δεν φαίνεται τίποτα.

 

Το λευκό ξύδι έχει πολλές χρήσεις στο σπίτι. Μεταξύ άλλων μπορεί να σταματήσει την είσοδο εντόμων στο σπίτι, σύμφωνα με την ειδικό στον καθαρισμό.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου