Υλικά συνταγής:
2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξυσμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουτ. σούπας μέλι
2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα
κρασί λευκό ξηρό
Εκτέλεση:
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη σκελίδα σκόρδο μέχρι να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά της. Στο μεταξύ, ετοιμάζετε τη γαρνιτούρα σας.
Βήμα 2
Βγάζετε το σκόρδο από το τηγάνι και βάζετε τις μπριζόλες. Μόλις ροδίσουν και από τις 2 πλευρές σβήνετε με το κρασί, τις αλατίζετε και τις αφήνετε να ψηθούν.
Περίπου 10 λεπτά πριν ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, προσθέτετε το κρεμμύδι, το μέλι και τη μουστάρδα. Μόλις η σάλτσα δέσει , αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρετε τις μπριζόλες σε πιάτα ζεστές με μια δροσερή σαλάτα ή τηγανητές πατάτες.
Δείτε επίσης: ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ (27η συνέχεια)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου