TINA WEBB
Υλικά
8 αγκινάρες
150γρ. φέτα
6 αβγά
200γρ. αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
2 κουτ. σούπας γάλα
χυμό 2 λεμονιών
1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίζετε τις αγκινάρες και τις περνάτε από το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Τις κόβετε σε λεπτές φέτες και τις βράζετε για 5 λεπτά.
Βήμα 2
Στραγγίζετε καλά τις αγκινάρες, τις αλευρώνετε ελαφρά και τις τηγανίζετε στο λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 3
Χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτετε το γάλα, τη φέτα, το μαϊντανό και τον αρακά.
Βήμα 4
Περιχύνετε με το μίγμα των αβγών τις αγκινάρες. Όταν η φριτάτα ψηθεί από τη μία πλευρά, τη γυρίζετε και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε με φυλλαράκια μαϊντανού.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου