Υλικά
Μερίδες: 4
750-800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.
2 ξερά κρεμμύδια, σε φέτες
2 πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
2 κίτρινες πιπεριές, σε λωρίδες
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
100 ml λευκό ξηρό κρασί
1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι αγελάδος
80 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε 400 ml νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά.
Αποσύρουμε, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το γιαούρτι.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.
Δείτε επίσης: ΠΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου