Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του air condition στο αυτοκίνητο σε δευτερόλεπτα με ένα απλό κόλπο

 Μία χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα αποτελεσματικό κόλπο για να εξαφανίσετε την άσχημη μυρωδιά από το air condition του αυτοκινήτου σας και μάλιστα σε χρόνο μηδέν. Αυτό το απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη δυσάρεστη οσμή και να απαλλαγείτε οριστικά από αυτήν.

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν κατακόρυφα, πολλοί οδηγοί καταφεύγουν στον κλιματισμό. Ενώ όμως το air condition μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του οδηγού στον καύσωνα, είναι επίσης

γνωστό ότι αφήνει μια δυσάρεστη μυρωδιά όταν η απόδοσή του αρχίζει να μειώνεται. Τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν μια δυσάρεστη μυρωδιά όταν το ψυκτικό υγρό εξαντληθεί.

Η απλή λύση κατά των δυσάρεστων οσμών στο αυτοκίνητο από το air condition

Μία TikToker μοιράστηκε ένα χρήσιμο κόλπο για αυτό το πρόβλημα. Στο βίντεο της, αναφέρει: «Αν υπάρχει άσχημη μυρωδιά στο αυτοκίνητο όταν ενεργοποιείτε τον κλιματισμό και η ψυκτική του απόδοση δεν είναι καλή, τότε πρέπει να ανοίξετε το ντουλαπάκι στην θέση του συνοδηγού.

Ανοίγοντάς το, υπάρχει ένας διακόπτης, κρατήστε τον πατημένο και θα δείτε το ντουλαπάκι να αποσπάται μόνο του. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο αυτό το κουμπί, τραβήξτε το προς τα πάνω και θα δείτε το φίλτρο του air condition».

Έπειτα το έβγαλε και αναφώνησε: «Θεέ μου, κοίτα πόσο βρώμικο είναι, δεν είναι περίεργο που μυρίζει άσχημα το κλιματιστικό. Αρκεί να ξοδέψετε τόσα χρήματα όσο για ένα γεύμα για να αγοράσετε ένα φίλτρο ίδιου μοντέλου.

 

Μετά, εγκαταστήστε το ξανά στο με τον ίδιο τρόπο που το βγάλατε. Στερεώστε το καπάκι, τοποθετήστε το ντουλαπάκι στη θέση του. Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνοι σας το φίλτρο κλιματισμού».

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου