Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Πώς σχετίζονται τα αντρικά εσώρουχα με την παραγωγή σπερματοζωαρίων

Οι άνδρες που φοράνε συνήθως εσώρουχα τύπου «μπόξερ», έχουν σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα και ποιότητα σπερματοζωαρίων, σε σχέση με όσους φοράνε στενά «σλιπ», σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, την μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα, η οποία αξιολόγησε την επίπτωση των εσωρούχων στην ποιότητα του σπέρματος.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Λίντια Μινγκουέζ-Αλαρκόν της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που έκαναν τη

Βελτιώστε την Ποιότητα του Αέρα στο Σπίτι σας: Οικονομικές και Αποτελεσματικές Λύσεις για το Καλοκαίρι

 Όσο περισσότερη ζέστη έχει έξω τόσο πιο πιθανό είναι να υποβαθμιστεί η ποιότητα του αέρα μέσα στο σπίτι λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας και της περιορισμένης κυκλοφορίας του αέρα. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας για να έχετε μια πιο άνετη και υγιή διαβίωση.

Ακολουθούν μερικές οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για να το επιτύχετε.

1. ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι

Air Fryer: Ειδικός αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν οι φριτέζες αέρος εάν τις χρησιμοποιείτε λάθος

Οι φριτέζες αέρος έχουν γίνει απαραίτητες συσκευές στις περισσότερες κουζίνες, χάρη στην ικανότητά τους να μαγειρεύουν σχεδόν τα πάντα και στο γεγονός ότι είναι πιο οικονομικές από τον παραδοσιακό φούρνο.

Ενώ θεωρούνται πιο υγιεινή επιλογή λόγω του τρόπου μαγειρέματος με γρήγορη κυκλοφορία θερμού αέρα, ένας γιατρός προειδοποιεί ότι τα air fryer μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για την υγεία αν δεν

Η απίστευτη ιστορία ενός εξαφανισμένου παιδιού – Βρήκε την οικογένειά του μετά από 30 χρόνια

Αγόρι που έχασε τους γονείς του στο σιδηροδρομικό σταθμό τους βρίσκει τελικά μετά από 30 χρόνια στην άλλη άκρη του κόσμου

Συγκινεί η ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος βρήκε τους γονείς τους μετά από 30 χρόνια αφότου εξαφανίστηκε ως παιδί από σιδηροδρομικό σταθμό της Κίνας και από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε η ζωή του και βρέθηκε στην άλλη άκρη του κόσμου.

Το μικρό τότε αγόρι, οδηγήθηκε σε

Μύδια ψίχα κρασάτα με μουστάρδα

Μάρω Πρεβελάκη

ΥΛΙΚΑ

Μερίδες: 4-6

 500 γρ. μύδια ψίχα, κατεψυγμένα, ξεπαγωμένα, σκουπισμένα

 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

20 Σημάδια πως η Ψυχή σου «Παθαίνει» Κβαντικές Αναβαθμίσεις!

Τι είναι η ψυχή;

Στην εκπομπή Through the Wormhole τον Ιούνιο του 2011 παρουσιάστηκε μια θεωρία από δύο παγκοσμίου φήμης επιστήμονες της κβαντικής φυσικής, οι οποίοι λένε ότι μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της ψυχής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν οι κβαντικές ουσίες που αποτελούν την ψυχή εγκαταλείψουν το νευρικό σύστημα και εισάγονται στο σύμπαν γενικότερα.

Η ιδέα τους πηγάζει από την αντίληψη του εγκεφάλου που είναι

Οι 13 κατάρες που έμειναν στην ιστορία

Δείτε μερικές από τις πιο διάσημες κατάρες στην ιστορία του κόσμου.

1. Η κατάρα του Τουταγχαμών

Το Νοέμβριο του 1922 ο Άγγλος αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ ανακάλυψε τον τάφο του Φαραώ του 14ου αιώνα π.Χ. Τουταγχαμών, μία Αιγυπτιακή συλλογή πολύτιμων αντικειμένων που έμενε απείραχτη για αιώνες. Όμως μέσα λίγους μήνες, ένας αριθμός από άντρες που συνδέθηκαν με την ανασκαφή πέθαναν σε περίεργες καταστάσεις, όπως πυρετός, μόλυνση στο αίμα, έγκλημα και

Σταματήστε να πετάτε τις φλούδες από τις μπανάνες – Ο άγνωστος τρόπος χρήσης τους

Κάθε φορά που ξεφλουδίζετε μια μπανάνα και πετάτε τη φλούδα, απορρίπτετε ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι αν οι φλούδες μπανάνας ζεματιστούν, αποξηραθούν και αλεσθούν σε μορφή αλευριού, μπορούν να μετατραπούν σε αρτοσκευάσματα που έχουν εξίσου ωραία γεύση, αν όχι καλύτερη, από τα προϊόντα με βάση το σιτάρι.

Πιθανότατα δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να μαγειρέψετε με φλούδα μπανάνας. Ίσως μέχρι τώρα δεν

Πώς ο «κανόνας του 37%» ορίζει την ιδανική ηλικία γάμου;

Έχουν γίνει πολλές έρευνες (κυρίως στατιστικές) για να διαπιστωθεί ποια είναι η ιδανική ηλικία γάμου, ωστόσο τώρα μια νέα θεωρία κάνει χρήση ενός μαθηματικού τύπου για να την εντοπίσει.

Ο δημοσιογράφος Brian Christian και ο γνωστικός επιστήμονας Tom Griffiths, έχουν γράψει το βιβλίο «Algorithms to Live By: The Computer Science of Human Decisions» (Αλγόριθμοι στη ζωή: η υπολογιστική επιστήμη των ανθρώπινων αποφάσεων) στο οποίο διατυπώνουν τη θεωρία του

Μπισκοτογλυκό με παγωτό, φουντούκια και κράκερ

Υλικά

Κομμάτια: 12

 1/4 κούπας φουντούκια

 350 ml (1+1/4 κούπας) κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

 1 κουτ. γλυκού άχνη ζάχαρη

 2/3 κούπας μαρμελάδα ροδάκινο ή βερίκοκο

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!Περίμεναν να θάψουν το γιο τους αμέσως μετά τη γέννα:Προσέξτε τι κρύβεται στα μαλλιά του και πιστέψτε στα θαύματα!(ΒΙΝΤΕΟ)

 Οι γιατροί, οι νοσοκόμες, ακόμα και οι γονείς του, Dustin και Sierra Yoder, ήταν σίγουροι πως το μωρό τους, Bentley, θα πεθάνει αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι νοσοκόμες δεν έκαναν καν τον κόπο να το καθαρίσουν, να το ζυγίσουν ή να βγάλουν το υγρό από το λαιμό του.

Οι γονείς του δεν αγόρασαν προμήθειες για μωρά, αφού θα τον έθαβαν αμέσως μετά. Ο γιος τους γεννήθηκε με εγκεφαλοκήλη, μία πάθηση που κάνει τον εγκέφαλο να

προεξέχει από μία τρύπα στο κρανίο του. Έγινε όμως κάτι που δεν περίμεναν: επιβίωσε ως

Η συσκευή που αμφισβητεί την κυριαρχία των Air Fryer – «Είναι καλύτερη και φθηνότερη επιλογή»

Αν έχετε περάσει λίγο χρόνο στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό, θα έχετε πιθανώς παρατηρήσει το φαινόμενο που είναι τα Air Fryer. Οι συσκευές αυτές έχουν εμφανιστεί σε όλα τα είδη, από δημοσιεύσεις σε μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με την πολιτιστική κληρονομιά μέχρι βίντεο TikTok με θέμα το Warhammer 40K.

Τα Air Fryer έγιναν viral λόγω της προβαλλόμενης ικανότητάς τους να μπορούν να μαγειρεύουν πράγματα πιο γρήγορα από έναν κανονικό φούρνο και πιο

Μέσα στο πιο «επικίνδυνο νησί» του κόσμου – Τα φίδια που λιώνουν την ανθρώπινη σάρκα

 Το νησί είναι τόσο επικίνδυνο που απαγορεύεται δια νόμου για οποιονδήποτε να πατήσει το πόδι του εκεί

Το «νησί των φιδιών», μια λωρίδα γης που είναι γεμάτη με δηλητηριώδεις οχιές που μπορούν να σκοτώσουν με ένα μόνο δάγκωμα.

Ο λόγος γίνεται για το νησί Ilha da Queimada Grande, που βρίσκεται περίπου 90 μίλια από τις ακτές του Σάο Πάολο στη Βραζιλία και εκεί βρίσκονται

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ;

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ;

Μπουκιές μοσχαριού με λαχανικά και κρασί

Βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. Ξέρετε τον τρόπο και δεν σας κοστίζει!

ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας από κιλότο, σε μεγάλες μπουκιές

1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη

3 σκελίδες σκόρδο

1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη