Συστατικά
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
250 ml πλήρες γάλα
100 γραμμ. ζάχαρη
5 κουτ. σούπας κορν φλάουερ
Τρόπος Μαγειρέματος
Διάλυσε το κορν φλάουερ σε μερικές κουταλιές από το γάλα.
Βάλε το γάλα, το κορν φλάουερ, το γιαούρι και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα να βράσουν και να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
Μόλις πήξει αρκετά τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.
Άπλωσε τα μπισκότα σε ένα ταψί ή τάπερ (26x34cm).
Άπλωσε πάνω στα μπισκότα την κρέμα και με το πίσω μέρος του κουταλιού στρώσε την να πάει παντού.
Εάν περίσσεψαν μπισκότα, θρυμμάτισέ τα και πασπάλισε με αυτά την κρέμα.
Βάλε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Σέρβιρε με μαρμελάδα, σιρόπι ή και φρέσκα φρούτα!
Δείτε επίσης: ΞΕΝΗ Η ΙΘΑΚΗ (Προς μελοποίηση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου