ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
Για τη συνταγή
4 φακελάκια ζελέ ανανά
2 φλιτζάνια ροδάκινα κομπόστα κομμένα σε κύβους ή ανανά
1 φλιτζάνι ροδάκινα κομπόστα πολτοποιημένα
3 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό
1 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Φτιάχνετε τα 2 φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει.
2. Ρίχνετε σε ένα μπολ το περιεχόμενο των δύο φακέλων ζελέ ανανά μαζί με το ζεστό νερό και ανακατεύετε καλά να διαλυθεί. Προσθέτετε το γιαούρτι και τον πολτό ροδάκινου και χτυπάτε το μείγμα με έναν αυγοδάρτη μέχρι να πάρετε ένα μείγμα ομοιογενές. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αδειάζετε σε μιά φόρμα για ζελέ. Τοποθετείτε την φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
3. Μόλις περάσουν οι δύο ώρες βγάζετε την φόρμα από το ψυγείο, αραδιάζετε στην επιφάνειά του τα ροδάκινα ρίχνετε και το ζελέ και τη βάζετε πάλι στο ψυγείο να παγώσει για 3 ώρες.
4. Βγάζετε το γλυκό από το ψυγείο, το αναποδογυρίζετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, αφαιρείτε τη φόρμα, γαρνίρετε με λίγες φέτες ροδάκινο και σερβίρετε.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Μπορείτε να το φτιάξετε και με ζελέ φράουλα και φρέσκες φράουλες.
Δείτε επίσης: ΣΑΝ ΨΕΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 29η συνέχεια. Το μοιραίο λάθος)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου