Υλικά
2 θράψαλα 300-400 γρ. το καθένα
200 γρ. μοτσαρέλα φόρμας, κομμένη σε μπαστουνάκια
100 γρ. ketchup Hellmann’s με Θυμάρι & Βασιλικό
Ανάλογο πιπέρι και αλάτι
Χυμός από ένα λεμόνι
4 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2-4 φέτες φρέσκια ντομάτα
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα θράψαλα και ξεπλύντε τα σε τρεχούμενο νερό.
Μαρινάρετε τα θράψαλα για 20 λεπτά με τον χυμό λεμονιού και στη συνέχεια αλατοπιπερώστε τα.
Αλείψτε τα θράψαλα με ελαιόλαδο και προψήστε τα σε άμεση φωτιά, με θερμοκρασία σχάρας στους 230-260 °C για 2-4 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, βγάλτε τα από τη φωτιά, αλατοπιπερώστε τα εσωτερικά και αλείψτε τα εσωτερικά με την ketchup Hellmann’s με Θυμάρι & Βασιλικό.
Γεμίστε τα φουσκωμένα θράψαλα με τα μπαστούνια μοτσαρέλας και τη ντομάτα και στη συνέχεια κλείστε με μία οδοντογλυφίδα το άνοιγμά τους.
Συνεχίστε το ψήσιμό τους σε άμεση φωτιά, με θερμοκρασία σχάρας στους 200 °C για αλλά 2-4 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως.
Δείτε επίσης: ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου