ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές
1 1/2 κιλό σπανάκι
1 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και κόβετε τις σουπιές σε κομμάτια. Πλένετε σχολαστικά το σπανάκι και το κόβετε σε 2-3 μέρη.
Βάζετε το λάδι να κάψει και ρίχνετε τις σουπιές και το κρεμμύδι να καβουρντιστούν.Σβήνετε με το χυμό λεμονιού και προσθέτετε το σπανάκι, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει 1 ώρα να πιει τα ζουμιά του.
Δείτε επίσης: ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΞΟΔΙ (Προς μελοποίηση)
ΤΙΠ: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το χυμό λεμονιού με χυμό ντομάτας και ψιλοκομμένο άνηθο, παραλλαγή που εμείς προτιμούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου