Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Η θέση στο αεροπλάνο που πρέπει να αποφεύγουμε σύμφωνα με μια αεροσυνοδό

 Υπάρχουν δυο λόγοι

Πρόσφατα αεροσυνοδοί μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, έδωσαν τις δικές τους ταξιδιωτικές συμβουλές και αποκάλυψαν μερικά κόλπα που υπάρχουν την ώρα της πτήσης.

Ανάμεσα τους υπήρξε μια αεροσυνοδός, η οποία αποκάλυψε το ποια κατά την άποψη της είναι η θέση στο αεροπλάνο που πρέπει να αποφεύγουμε, εξηγώντας και τον λόγο που πρέπει να το κάνουμε.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι

η σειρά 11 θα πρέπει να αποφεύγεται από τους επιβάτες, αφού συνήθως είναι η μεσαία σειρά του αεροπλάνου με τους αεροσυνοδούς να σερβίρουν από πίσω προς τα μπρος και συναντιούνται στη μέση.

 Η Tara λοιπόν, που είναι αεροσυνοδός μικρών αποστάσεων για την εταιρεία TUI δήλωσε στην ιστοσελίδα Velloy: «Εάν σκοπεύετε να πάρετε ποτό ή σνακ από το μπαρ σε μια πτήση μικρών και μεσαίων αποστάσεων, τότε το να κάθεστε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω είναι ο καλύτερος τρόπος».

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος πρόσθεσε επίσης ότι όταν κάθεσαι στη μέση βγαίνεις τελευταίος από το αεροπλάνο, καθώς είναι το ίδιο να βγεις από το πίσω ή το μπροστινό μέρος.

 

«Οι θέσεις 11A και 11F συγκεκριμένα είναι απαγορευτικές, καθώς είναι πιο πιθανό να κάθεστε στο παράθυρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αποβιβαστείτε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας», κατέληξε η Tara.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου