Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τα πτώματα με την παλλόμενη καρδιά. Η παράξενη μετά θάνατον ζωή που μπορεί να διαρκέσει έως και δύο δεκαετίες

 Οι καρδιές τους χτυπάνε ακόμη. Τα σώματά τους δεν αποσυντίθεται και είναι ζεστά στην αφή. Το στομάχι τους μπορεί να γουργουρίζει, οι πληγές τους επουλώνονται και δεν αποκλείεται να ανεβάσουν πυρετό.

Κοκκινίζουν και ιδρώνουν, μπορούν ακόμη και να κυοφορήσουν.

Και όμως, σύμφωνα με τους περισσότερους νομικούς ορισμούς και τη συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών αυτοί οι ασθενείς είναι αδιαμφισβήτητα νεκροί.

Τα πτώματα με την παλλόμενη καρδιά είναι

Η «στοιχειωμένη» κούκλα με τα μαλλιά που μακραίνουν

 Για τα περισσότερα κορίτσια η κούκλα δεν είναι απλώς το αγαπημένο τους παιχνίδι με το οποίο κάνουν τα πάντα μαζί: παίζουν, τρώνε, κοιμούνται. Είναι η παρέα τους, η πιο καλή τους φίλη, η συντροφιά τους στην παιδική τους ηλικία.

Έχουμε κατά καιρούς ακούσει πολλές ιστορίες για τρομακτικές κούκλες που ζήλεψαν τη ζωή των κοριτσιών που τις είχαν και αποφάσισαν να έρθουν στον κόσμο, φέρνοντας τον τρόμο στην επικράτεια του μεταφυσικού.

Το όνομά της είναι

Πώς να Απαλλαγείτε από τις Δυσάρεστες Μυρωδιές στο Αυτοκίνητό σας

Ένα αυτοκίνητο που μυρίζει φρεσκάδα όχι μόνο κάνει την οδήγηση πιο ευχάριστη, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διατήρηση του εσωτερικού του οχήματος σε καλή κατάσταση. 

Οι άσχημες μυρωδιές προκαλούνται από διάφορους παράγοντες, όπως χυμένα φαγητά και ποτά, καπνό από τσιγάρα και μούχλα. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτές τις ανεπιθύμητες μυρωδιές και να απολαμβάνετε ένα καθαρότερο αυτοκίνητο.

Υλικά που Χρειάζονται:

7 Λόγοι που η καφεΐνη βελτιώνει το σώμα μας

 Οι περισσότεροι ενήλικες απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς έγχυση καφεΐνης στα συστήματά μας. 

Χάρη στην ενέργεια που παρέχουν τα ροφήματα με καφεΐνη, είμαστε σε θέση να λειτουργούμε και να παίζουμε όμορφα σε τακτική βάση. Γνωρίζατε όμως ότι ενώ αυτά τα μαγικά ροφήματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση και το σώμα σας, μπορούν να επηρεάσουν και το δέρμα σας; Βουτάμε βαθιά σε μια διπλή λήψη Americano για να μάθουμε πώς

Γκιούλμπασι: Η αυθεντική σμυρναίικη συνταγή

Θέμις Παπαδοπούλου

 Υλικά

Μερίδες: 4-6

 1 1⁄2 κιλό αρνάκι ή κατσικάκι ή χοιρινό ή σε αναλογίες της αρεσκείας μας, σε κομμάτια-μερίδες

 1/2 κιλό πατάτες, κομμένες κυδωνάτες

 3 καρότα, σε χοντρές ροδέλες

 2 ξερά κρεμμύδια, χοντροκομμένα

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Εμφανίζεται Τρένο Φάντασμα από έναν Παράλληλο Κόσμο και Κάνει Πάταγο! (video)

 Τι μπορεί να συμβαίνει όταν είσαι στην πλατφόρμα του μετρό ή του τραίνου και ξαφνικά βλέπεις και αισθάνεσαι κάτι που δεν υπάρχει και είναι αδύνατο να μπορείς να το παρακολουθείς; Τι κάνεις όταν ένας ημιδαφανής συρμός που έρχεται κανονικά μπροστά σου, σταματάει παραλαμβάνει έναν διαφανή επιβάτη και απομακρύνεται σαν να έκανε ένα φυσιολογικό δρομολόγιο;

Αν δεν σου ανέβουν οι παλμοί και δεν πάθεις κάποιο καρδιακό επεισόδιο, τότε φεύγεις τρέχοντας και φωνάζοντας και ρωτάς τον πρώτο που θα δεις μπροστά σου αν είδε αυτό είδες κι εσύ.

Αφού έχεις λαχανιάσει τρέχοντας και κανείς δεν σε πιστεύει, κάθεσαι σε ένα παγκάκι να ξαποστάσεις και όταν επιστρέψεις σπίτι σου και αποφασίσεις να αναφερθείς σε αυτό που βίωσες, όλοι σε κοιτάνε παράξενα και με μία αμφιβολία. Τότε, σκέφτεσαι ότι «έπρεπε να είχα την ψυχραιμία να βγάλω το κινητό μου και να καταγράψω τα πάντα».

Και μπορεί μέχρι εδώ να ήταν ένα μικρό σενάριο, αλλά αυτό που φαίνεται να συνέβη στην πραγματικότητα όπως μας περιγράφει η dailystar.co.uk είναι πολύ κοντά.

Βρισκόμαστε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Baotou στην Κίνα όπου η κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα εντελώς παράδοξο γεγονός: Μέσα από το βάθος του σκοτεινού τούνελ βγαίνει ένα σχεδόν ορατό βαγόνι, πλησιάζει στην εντελώς άδεια από κόσμο πλατφόρμα, σταματάει σαν για να παραλάβει αόρατους επιβάτες και εξαφανίζεται σε «παράλληλο σύμπαν», όπως λέει και ο τίτλος της online εφημερίδας.

Το βίντεο καταγράφηκε στις 10 Μαρτίου 2018 και αργότερα μεταφορτώθηκε στο κανάλι The Hidden Underbelly 2.0 του YouTube.

Στην περιγραφή αναφερόταν: «Όταν η ασφάλεια του σταθμού όπου παρακολουθούσαν τις κάμερες, παρατήρησαν ότι αυτό το «τρένο φάντασμα» έφτασε στο σταθμό και σταμάτησε σαν να υπήρχαν επιβάτες προς επιβίβαση».

Το video όπως αναμένεται γίνεται viral και το μόνο που το «προσγειώνει» είναι τα διάφορα σχόλια που γράφονται σχετικά με αυτό, όπου όσοι τα παρακολούθησαν, καθώς φαίνεται να διαφωνούν για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που καταγράφηκε στο video.

Ένας είπε: «Αυτό είναι ένα τρένο φάντασμα»

Ενώ ένας άλλος πρότεινε: «Θα μπορούσε να είναι ένα παράλληλο σύμπαν που «καπακώνει» (την πραγματικότητα)».

Και ένα τρίτο σχόλιο υποστήριξε ακόμα ότι: «Είναι ένα στρατιωτικό πείραμα καλυμμένο με μανδύα αορατότητας».

Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει επίσημες θέσεις εμπειρογνωμόνων που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μία πιο τεκμηριωμένη άποψη για το τι πραγματικά μπορεί να κατέγραψε το video το οποίο ακολουθεί στην συνέχεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη ιστορία φαντασμάτων που αναδύθηκε πρόσφατα, καθώς, μόλις πριν μερικές μέρες καταγράφηκε η στιγμή που εμφανίστηκε μια δαιμονική επίθεση σε ένα ταξί τραντάζοντας ολόκληρο το αυτοκίνητο.

 

Δείτε και το βίντεο με το «τρένο φάντασμα»

Creepy Ghost Train Caught On CCTV Footage In China

Για υπότιτλους:

Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

                     
Από το diadrastika

Το μυστήριο της γυναίκας που δεν είχε δακτυλικά αποτυπώματα

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, όταν μια Ελβετίδα που μόλις είχε φτάσει στις ΗΠΑ άφησε άφωνους τους υπαλλήλους στον έλεγχο διαβατηρίων: Τα χέρια της δεν είχαν καθόλου δακτυλικά αποτυπώματα...

Τέσσερα χρόνια μετά, Ισραηλινοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι μάλλον βρήκαν την απάντηση σε μια εξαιρετικά σπάνια μετάλλαξη.

O Δρ Έλι Σπρέχερ, καθηγητής Δερματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο «Σουράσκι» του Τελ Αβίβ, διαπίστωσε ότι η

Οι ντομάτες δεν θα «ωριμάσουν υπερβολικά» ούτε θα χαλάσουν με αυτούς τους τρόπους αποθήκευσης

Οι σφριγηλές, κόκκινες ντομάτες μπορούν να χάσουν γρήγορα τον ζουμερό πυρήνα τους, αν αποθηκευτούν με λάθος τρόπο. Ωστόσο, είναι εύκολο να το αποφύγετε αυτό με τη σωστή μέθοδο αποθήκευσης.

Οι ντομάτες έχουν περιορισμένο χρόνο κατανάλωσης και οι περισσότεροι δεν σκέφτονται πώς να τις διατηρήσουν φρέσκες για περισσότερο. Οι κόκκινοι αυτοί καρποί, ειδικά όταν αγοράζονται αποκομμένοι από το αμπέλι, τείνουν να γίνονται

Γιατί το ανδρικό μόριο έχει σχήμα μανιταριού σύμφωνα με τους επιστήμονες

Οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες απολαμβάνουν την ευχαρίστηση που τους προσφέρει αυτό το αντρικό όργανο. 

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ γιατί το πέος είναι σχηματισμένο με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα, τα γεννητικά όργανα δεν φαίνονται πολύ ωραία, αλλά τους περισσότερους από εμάς δεν μας απασχολεί αυτό. Αυτό που μας απασχολεί κυρίως είναι τι μπορούν να κάνουν αυτά τα όργανα. Ένας εξελικτικός ψυχολόγος ανέφερε ότι το πέος είναι είναι ένα

Τηγανιά με κοτόπουλο, λουκάνικα και μπίρα

Νένα Ισμυρνόγλου

 Υλικά

Μερίδες: για 4-6 μερίδες, ως μεζές

 500 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους 2-3 εκ.

 150 γρ. χοιρινό λουκάνικο με πράσο, κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.

 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Το βιβλίο που βάζει δύσκολα στην τεχνητή νοημοσύνη!

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το blog μας, βοηθείστε μας να συνεχίσουμε. 

 Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα εργαλεία τους μπορούν να συνομιλούν σε περισσότερες από 1.000 γλώσσες

 Σκούρα φαίνεται να τα βρίσκουν τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της Meta τα οποία «εκπαιδεύονται» με τη Βίβλο ώστε να αναγνωρίζουν και να παράγουν ομιλία για περισσότερες από 1.000 γλώσσες.

Η εταιρεία κυκλοφορεί τα νέα της μοντέλα γλώσσας μέσω

Μην τα δοκιμάσετε ποτέ! Τα πιο τρελά γιατροσόφια του 19ου αιώνα

Μια βρώμικη κάλτσα με μούχλα μπορεί να θεραπεύσει τη μύτη που τρέχει; Μπορεί αλλά ποιος θα τολμήσει να το δοκιμάσει.

Είτε αναζητούσαν για μια θεραπεία για το κρυολόγημα είτε για οδηγίες πριν τον τοκετό, οι Βικτωριανοί συμβουλεύονταν πάντα τους «οδηγούς για το νοικοκυριό». Ένα νέο βιβλίο (Hints On Health From The Victorians) με οδηγίες υγείας από την Βικτωριανή εποχή, που περιέχει συμβουλές από ένα παλιό βιβλιο του 1861 καθώς και οδηγίες για τη

Ξεχάστε το σίδερο: Τα απλά κόλπα για ατσαλάκωτα ρούχα και ένα σπρέι 2 συστατικών που θα σας λύσει τα χέρια

 Απαλλαγείτε από τα τσαλακωμένα ρούχα χωρίς να χρειαστεί να τα σιδερώσετε, με ορισμένες απλές συμβουλές από ειδικό. 

Επίσης, ένα σπρέι με 2 υλικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και κάνει τα ρούχα σας να φαίνονται άψογα, χωρίς κόπο.

Το σπρέι 2 συστατικών για ατσαλάκωτα ρούχα χωρίς σίδερο

Ο Jason Higgs, ανώτερος στρατηγικός

Οι κίνδυνοι που κρύβουν τα εξωτικά ταξίδια

Οι ταξιδιώτες σε εξωτικές αναπτυσσόμενες χώρες, κυρίως της Ασίας, οι οποίοι μένουν σε ξενοδοχεία ή σε ιδιωτικά καταλύματα, είναι πιο πιθανό να προσβληθούν από βακτήρια ανθεκτικά στα φάρμακα και μετά να τα μεταφέρουν πίσω στην πατρίδα τους. Η ομάδα υψηλότερου κινδύνου είναι τα άτομα ηλικίας 20-30 ετών, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

Οι μέχρι τώρα έρευνες είχαν αναδείξει την παραμονή σε ιδιωτικά καταλύματα ως παράγοντα κινδύνου για ανθεκτικού τύπου

Γρανίτες φράουλα σε ξυλάκι

 Συστατικά

Για τη συνταγή

315 γρ. φράουλες

90 γρ. μαρμελάδα, (μπορούμε επίσης να βάλουμε στα ίδια γρ. ή μέλι ή κάποιο γλυκό κουταλιού ή και ζαχαρούχο γάλα)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Γιατί όταν εισπνέουμε Ήλιο αλλάζει η φωνή μας;

Η φυσική πίσω από αυτό το μικρό φαινόμενο είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Αυτό που συμβαίνει στο φωνητικό κανάλι, ωστόσο, δεν είναι.

Η μηχανική της φωνής ενός ανθρώπου είναι ένα φοβερό βιολογικό φαινόμενο. Όλα ξεκινούν με τον αέρα στους πνεύμονες. Καθώς ο αέρας περνά από τους πνεύμονές σας προς το εξωτερικό του στόματός σας, μπορεί να χειραγωγηθεί με διάφορους τρόπους. Εάν αποφασίσετε ότι ένας όρκος σιωπής είναι κατάλληλος και θέλετε απλώς να σβήνετε

Tα απομεινάρια του σώματος του Ιησού που υπάρχουν στον κόσμο μας

Ήδη από τους πρώτους αιώνες μ.Χ., τα άγια και όσια που αφορούσαν στη ζωή, τα πάθη και τον μαρτυρικό θάνατο του Ιησού περιβλήθηκαν με το πέπλο του σεβασμού, μένοντας εξέχοντα σύμβολα της χριστιανικής πίστης.

Άλλοτε αμφιλεγόμενα, άλλοτε κατάφωρα πλαστά και άλλοτε χωρίς να έχει εξεταστεί ποτέ η αυθεντικότητά τους, τα ιερά χριστολογικά κειμήλια, όπως αποκαλούνται συνήθως, έχουν τοποθετηθεί μέσα σε αεροστεγείς προθήκες ως υπόμνηση στο δράμα του Θεανθρώπου.

Τα περισσότερα κρύβουν πίσω τους ιστορίες της

Προειδοποίηση για νέα απάτη στο Google Chrome – Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε copy and paste αυτό το κείμενο

 Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι χρήστες του Google Chrome. 

Πρόσφατα εκδόθηκε μία νέα προειδοποίηση από την Proofpoint, η οποία λέει ότι έχει «παρατηρήσει αύξηση μιας τεχνικής που αξιοποιεί μοναδική κοινωνική μηχανική και κατευθύνει τους χρήστες να αντιγράψουν και να επικολλήσουν (copy and paste) κακόβουλα σενάρια PowerShell για να μολύνουν τους υπολογιστές τους με κακόβουλο λογισμικό».

Η ερευνητική ομάδα της Proofpoint υποδηλώνει ότι πολλαπλοί φορείς αντιμετώπισης χρησιμοποιούν την τεχνική, παρέχοντας διάφορες μορφές

Δεν είστε συμπαγείς – Είστε ενέργεια!

Αυτό που ανακάλυψε ο Αϊνστάιν και που εκφράζει η φημισμένη εξίσωση Ε = mc2 είναι ότι η μάζα και η ενέργεια βασικά είναι δύο μορφές του ίδιου πράγματος. Η ενέργεια είναι απελευθερωμένη ύλη, και η ύλη είναι ενέργεια που περιμένει να ελευθερωθεί.

Υπάρχει μία τεράστια ποσότητα ενέργειας -μία εξωφρενικά τεράστια ποσότητα ενέργειας- παγιδευμένη μέσα σε κάθε ζωντανό πλάσμα. Εσείς, θεωρώντας ότι είστε ένας άνθρωπος μέσου μεγέθους, περιέχετε μία ποσότητα από τζάουλ δυνητικής ενέργειας που δεν είναι μικρότερη

Κεφτέδες παλατιανοί, γεμιστοί με φυστίκι και τυλιγμένοι σε φύλλο

 Υλικά

Τεμάχια: για περίπου 25 τμχ.

Για τους κεφτέδες

 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (προτιμότερο από σπάλα)

 3 μέτριες φέτες ψωμί, χωρίς την κόρα, χοντροθρυμματισμένο

 1 κουτ. σούπας ξίδι

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Τι είδαν και έφτιαξαν τα παράξενα αγαλματίδια, άγνωστοι μεταξύ τους αρχαίοι πολιτισμοί;

 Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο κόσμος μας είναι ένα μυστήριο…

Όσα κι αν νομίζουμε ότι ξέρουμε γι’ αυτόν, καθημερινά ανακαλύπτουμε πράγματα για τα οποία διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις…

Παρόμοια, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό συμβαίνουν στον λεγόμενο “προϊστορικό” χρόνο.

Τότε, όπου υποτίθεται ότι οι άνθρωποι δεν είχαν

Σου φαίνονται φυσιολογικά, αλλά σε κάποιες χώρες είναι παράνομα ή απαγορεύονται αυστηρά

Οι πιο παράξενοι και παράλογοι νόμοι στον κόσμο

Κάθε χώρα είναι διαφορετική και οι νόμοι της κάθε χώρας είναι επίσης διαφορετικοί. Μερικές φορές, αυτοί οι νόμοι μοιάζουν πραγματικά γελοίοι και άλλες φορές δείχνουν σημαντικές πολιτιστικές αξίες που μπορεί απλά να είναι διαφορετικές από τις δικές μας ...

Εδώ βρήκαμε μερικούς από τους πιο περίεργους και ακραίους νόμους που εφαρμόζουν χώρες ανά τον κόσμο.

Είναι παράνομο να

Πείτε αντίο στα ξεθωριασμένα μαύρα ρούχα με 2 υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας

Τα μαύρα ρούχα συχνά ξεθωριάζουν μετά το πλύσιμο λόγω της βαφής που χρησιμοποιείται στο ύφασμα. Μια γυναίκα μοιράστηκε ένα απλό κόλπο ώστε να μην χάνουν το χρώμα τους. Το να βλέπετε το αγαπημένο σας μαύρο τζιν να ξεθωριάζει μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό. Όμως, μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό.

Το πρόβλημα με τα μαύρα ρούχα που χάνουν τη ζωντάνια τους σχετίζεται με τον τύπο της βαφής που χρησιμοποιείται. Παράγοντες, όπως το ζεστό νερό, τα ισχυρά απορρυπαντικά και τα

Η πρωτεΐνη της νεότητας βρέθηκε κι είναι αυτή!

Η πρωτεΐνη που βρέθηκε ότι μπορεί ν’ ανοίξει τον δρόμο για το «ελιξήριο της νεότητας» μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση ογκολογικών παθήσεων.

Ομάδα Ρώσων επιστημόνων υποστηρίζει πως βρήκε την πρωτεΐνη της νεότητας, η οποία προστατεύει τα κύτταρα από το άγχος. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως το ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA) είναι σε θέση να συνθέσει την πρωτεΐνη, η οποία μας προστατεύει απ’ το

Ντάκος με «χωριάτικη» μελιτζανοσαλάτα

 Υλικά

Μερίδες: για 4 ντάκους ή 16 μικρά ντακάκια

 16 μικρά ντακάκια ή 4 ντάκοι ή 4 κριθαροκουλούρες

 3 μέτριες μελιτζάνες, φλάσκες

 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

 1 πιπεριά κέρατο, σε λεπτές ροδέλες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

«ΤΟ ΧΑΛΙΝΆΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΎ». Η ΣΥΣΚΕΥΉ ΠΟΥ ΤΡΥΠΟΎΣΕ Ή ΈΚΟΒΕ ΤΙΣ «ΦΑΡΜΑΚΕΡΈΣ» ΓΛΏΣΣΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑΊΩΝΑ.

 Ήταν μέσο για τον εξευτελισμό των γυναικών που μιλούσαν πολύ και την χρησιμοποιούσαν οι σύζυγοι για την γκρίνια…

Το κουτσομπολιό, είναι μια συνήθεια που έχει ξεχωριστή ιστορία. Δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, ούτε αν «θεραπεύεται».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνει μεγάλο κακό και μπορεί να καταστρέψει τις ανθρώπινες σχέσεις με μια μόνο φράση!

Μπορεί στη σημερινή εποχή, να μένει ατιμώρητο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και

Όταν τα αγάλματα «μιλούσαν» στην Ρώμη

 Μια ενδιαφέρουσα και επαναστατική ιστορία

Στη Ρώμη των Παπών, ξεκινώντας από τον 16ο αιώνα, οι άνθρωποι άρχισαν να εκδηλώνουν διαφωνίες προς την κατεστημένη εξουσία και τις κυρίαρχες τάξεις μέσω ανώνυμων σατιρικών στίχων. Τοποθετούνταν τη νύχτα σε μερικά ρωμαϊκά αγάλματα του ιστορικού κέντρου για να τα διαβάσουν οι περαστικοί το επόμενο πρωί.

Τα αγάλματα χρονολογούνταν σε διαφορετικές εποχές και χρησιμοποιούνταν για να εκφράσουν με πρωτότυπο τρόπο την κριτική του ρωμαϊκού λαού. Ήταν τα λεγόμενα

«Αυτή είναι η λύση για να καθαρίσετε όλα τα σοβατεπί σε λιγότερο από 10 λεπτά» – Τι αποκαλύπτει επαγγελματίας καθαρισμού

 Ο καθαρισμός των σοβατεπί συχνά μπαίνει στο τέλος της λίστας των υποχρεώσεων για πολλούς λόγους, αλλά κατά καιρούς χρειάζονται και αυτά καθάρισμα. Συγκεντρώνουν πολλή σκόνη, βρωμιά και δαχτυλιές. Τα καθαρά σοβατεπί μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο φωτεινό και καθαρό. Ειδικός εξηγεί πώς να τα καθαρίσετε σωστά.

Σύμφωνα με τον Matthew Harrison, ειδικό στο PriceYourJob.co.uk, ο καθαρισμός τους είναι εύκολος.

Ακολουθήστε τα εξής βήματα για τον καθαρισμό των σοβατεπί:

Πού πίνουν φρέσκο χυμό βατράχου για πρωινό; (vid)

 Γάλα με δημητριακά, γιαούρτι με μέλι, καφές, τοστ και χυμός πορτοκάλι: 

Γευστικές προτάσεις για ένα θρεπτικό πρωινό, που μπορούν να ικανοποιήσουν τον καθένα. Εκτός και αν ζει στην πρωτεύουσα του Περού Λίμα, οπότε έχει και άλλες εναλλακτικές, όπως να ξεκινήσει τη μέρα του με έναν ζεστό, φρεσκοστυμμένο χυμό από βάτραχο της λίμνης Τιτιτάκα!

Υποκατάστατο του βιάγκρα…

Μπιφτέκια κοτόπουλο με πατάτες φούρνου

 Μπιφτέκι κοτόπουλο | Υλικά:

1 κιλό κιμά κοτόπουλου

1 κρεμμύδι

1 ασπράδι αβγού

150 γρ. νιφάδες βρώμης

1 ντομάτα

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Η Παράξενη Αλήθεια Πίσω Από Την Εφεύρεση Της Περιστρεφόμενης Πόρτας!

 Η εφεύρεση που έχει γλυτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε λειτουργικά κόστη επιχειρήσεων και κτιρίων, η περιστρεφόμενη πόρτα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο εστιατόριο Ρέκτορ στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης, το 1899

Ποιος είναι όμως ο λόγος που οδήγησε στη δημιουργία της; Ο εφευρέτης ήταν ο Αμερικανός Θεόφιλος βαν Κένελ, και το μεγάλο της πλεονέκτημα, το οποίο επεδίωξε ο ίδιος μεταξύ άλλων, είναι ότι εμποδίζει τη σκόνη, τη βροχή, το χιόνι και τους έξω ήχους να

Η φοιτήτρια που είναι αλλεργική στο σeξ

 Μια σπάνια πάθηση, που όμως δεν είναι όσο σπάνια νομίζουν οι περισσότεροι

Μια φοιτήτρια αποκάλυψε πως υποφέρει από μια σοβαρή αλλεργία στο σπέρμα, το οποίο της προκαλεί φρικτούς πόνους. Η Chloe Lowery διαγνώστηκε με υπερευαισθησία στο σπερματικό πλάσμα, μια πολύ σπάνια αλλεργική αντίδραση στις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σπέρμα των περισσότερων ανδρών. Η πάθηση είναι σπάνια, αν και πιο συχνή στις γυναίκες, επηρεάζοντας έως και

Ύπνος: Το σνακ που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και περισσότερο, σύμφωνα με ειδικούς

 Αυτό το νόστιμο σνακ είναι γνωστό ότι βελτιώνει τη διάθεση σας, καθώς και την ποιότητα του ύπνου σας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) συνιστά ο μέσος ενήλικας να κοιμάται από 7 έως 9 ώρες κάθε βράδυ. 

Αυτό υποστηρίζεται από πολλές έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι οι λιγότερες ώρες ύπνου συνδέονται με σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρά το γεγονός αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κοιμηθούν αρκετά τη νύχτα.

Υπολογίζεται ότι περίπου 1 στους 3 ενήλικες θα αντιμετωπίσει

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Μετά το τροχαίο πήγα στον Παράδεισο, ξέρω πώς είναι»

 Ανατριχιαστική μαρτυρία: Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος όπως ισχυρίζεται μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο που είχε, πήγε στον Παράδεισο και συνάντησε τον Χριστό.

Ο Landon Whitley διηγήθηκε τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε μετά από φρικτό τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας του. Ο Whitley που ήταν μόλις 8 ετών όταν έγινε το δυστύχημα, αποκάλυψε στο CBN, ότι για λίγα λεπτά ήταν

Τούρτα παγωτό με μπισκότα

Ζάχαρη & Αλεύρι

 Υλικά

Κομμάτια: 10 ή για στρογγυλή φόρμα διάμετρου 22 εκ.

 500 γρ. παγωτό της αρεσκείας μας – εμείς χρησιμοποιήσαμε παρφέ με βύσσινο (το αφήνουμε εκτός κατάψυξης μέχρι να μαλακώσει τόσο ώστε να μπορούμε να το απλώσουμε μέσα στη φόρμα)

 60 γρ. φιλέ αμυγδάλου

 600 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, πολύ κρύα

 2 κουτ. γλυκού άχνη ζάχαρη

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ανθρωποδερμική βιβλιοδεσία -Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα…

Στη Νομική Σχολή του Harvard και γενικά στις καλύτερες βιβλιοθήκες των ΗΠΑ (πανεπιστήμιο Brown – John Hay Library, πανεπιστήμιο της Georgia, College of Physicians της Philadelphia, Δημόσια Βιβλιοθήκη του Cleveland, Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής του Maryland), όπως και στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Αυστραλίας, υπάρχουν βιβλία ωραία και δερματόδετα. Τα ανοίγεις και καμαρώνεις τη βιβλιοδεσία. Μόνο που σε κάποια από αυτά το δέρμα των

εξωφύλλων προέρχεται από πτώματα φτωχών, εγκαταλελειμμένων ανθρώπων και εκτελεσθέντων καταδίκων! Αντικείμενα γοητείας για

Όταν ο Τζορτζ Μπους και ο Σαντάμ Χουσεΐν προκλήθηκαν σε μονομαχία

Ιδέα που τελικά δεν προχώρησε..

 Τον Οκτώβριο του 2002, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πήρε την απόφαση της εισβολής στο Ιράκ. Αμερικανοί αξιωματούχοι επέμειναν ότι η χώρα της Μέσης Ανατολής είχε στην κατοχή της πυρηνικά όπλα. Επέμειναν ότι η βασιλεία του ηγέτη του Ιράκ Σαντάμ Χουσεΐν έπρεπε να τελειώσει. Και επέμεναν ότι ο πόλεμος ήταν επικείμενος.

Ο Ταχα Γιασίν Ράμανταν, ένας από τους δύο αντιπροέδρους του Ιράκ, πρότεινε μια

DIY: Φτιάξτε το πιο Στιλάτο, Μοσχομυριστό και Καλοκαιρινό Αντικουνουπικό!

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και χρησιμοποιούμε το μπαλκόνι, τα κουνούπια γίνονται πιο ενοχλητικά.  Αυτό μας υπενθυμίζει πως πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας για να τα κρατήσουμε μακριά.

Ένας έξυπνος τρόπος που θα σας βοηθήσει να απολαμβάνετε το σπίτι χωρίς κουνούπια και συγχρόνως να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας είναι ένα diy εντομοαπωθητικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

Πρόκειται για μια σπιτική συνταγή με ευχάριστο άρωμα που δεν

Κάψιμο από τον ήλιο: Τι να κάνετε αν ξεφλουδίζετε

 Όλοι έχει τύχει να καούμε από τον ήλιο το καλοκαίρι. Και μετά φυσικά ακολουθεί το ξεφλούδισμα. Και αυτό γιατί το ηλιακό έγκαυμα καταστρέφει τα κύτταρα του δέρματος. 

Το δέρμα τότε κοκκινίζει και πρήζεται, με αποτέλεσμα να επεκτείνεται. Καθώς το πρήξιμο αρχίζει να μειώνεται (περίπου 3 ημέρες μετά το αρχικό κάψιμο), το εξωτερικό στρώμα του δέρματος (που αποτελείται από νεκρά κύτταρα) δεν συρρικνώνεται μαζί με το

Τηγανιά με αρνίσια συκωταριά και λουκάνικα

Νένα Ισμυρνόγλου

Υλικά

Μερίδες: για 4-6 μερίδες, ως μεζές

Για την τηγανιά

 1 αρνίσια συκωταριά με τα γλυκάδια της, καλά πλυμένη, στραγγισμένη και κομμένη σε μικρά κομμάτια

 300 γρ. λουκάνικα αρνίσια, κομμένα σε χοντρές φέτες 2 εκ.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Κυνηγοί φαντασμάτων φωτογράφισαν «παράξενη μορφή» σε εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Κόσμος των υπερφυσικών φαινομένων δηλώνει την παρουσία του με την εμφάνιση παράξενης μορφής σε μία φωτογραφία: Αλήθεια ή μία ακόμα υπερβολή;

Το υπερφυσικό φαινόμενο καταγράφηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο που χρησίμευε ως νοσοκομείο και είναι χτίσμα της βικτοριανής εποχής.

Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας των Βρετανών κυνηγών φαντασμάτων που επισκέφθηκαν ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο στην

Το νησί που... πρέπει να σπρώχνεται από βάρκες για να ξεκολλήσει από τη στεριά!

 Σχεδόν κάθε χρόνο, δεκάδες ντόπιοι ιδιοκτήτες σκαφών συνεργάζονται για να το απομακρύνουν από μια γέφυρα

Η λίμνη Chippewa του Ουισκόνσιν φιλοξενεί ένα νησάκι που μερικές φορές... μετακινείται κλείνοντας μια κρίσιμης σημασίας γέφυρα και πρέπει να μετακινηθεί από τοπικούς ιδιοκτήτες σκαφών που εργάζονται από κοινού.

Η λίμνη Chippewa, γνωστή και ως Chippewa Flowage, δημιουργήθηκε το 1923, πλημμυρίζοντας ένα

Απαλλαγείτε από την μούχλα στο πλυντήριο ρούχων μέσα σε λίγα λεπτά με ένα οικονομικό κόλπο

 Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας βγαίνουν από το πλυντήριο με μια άσχημη μυρωδιά; Γι’ αυτό μπορεί να φταίει το λάστιχο της πόρτας του πλυντηρίου, καθώς εκεί συσσωρεύεται μούχλα και βακτήρια.

Επειδή το λάστιχο της πόρτας του πλυντηρίου ρούχων αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας, είναι ζωτικής σημασίας οι ιδιοκτήτες σπιτιών να το ελέγχουν τακτικά προκειμένου

Πως ανοίγει το πορτάκι ρεζερβουάρ αν κολλήσει;

 Πως ανοίγει το πορτάκι ρεζερβουάρ αν κολλήσει; Είναι να μην σου τύχει, αλλά αν τύχει, σου έχουμε τη λύση σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αν και ιδιαίτερα απλό στην κατασκευή του, το πορτάκι της βενζίνης έχει πολλαπλούς ρόλους και μπορεί να προσφέρει μια «χείρα βοηθείας» τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων ενσωματώνουν στη σχεδίασή τους ένα μικρό πορτάκι στο πίσω μέρος πίσω από το οποίο «κρύβεται» η τάπα του

Τσιπούρες με πατάτες στον φούρνο

Μανώλης Θλιβερός

Υλικά

Μερίδες: 4

 4 τσιπούρες (περίπου 400 γρ. η καθεμιά), καθαρισμένες

 8 - 10 μικρές προς μεσαίες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές

 4 μέτρια ξερά, κρεμμύδια

 4 σκελίδες σκόρδο (ή όσο σκόρδο θέλουμε), σε λεπτά φετάκια

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Το αγόρι με τα 3 μάτια και άλλα 9 Ακραία Περιστατικά Ανθρώπων που ΔΕΝ Φαντάζεσαι ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ..!

Κι όμως υπάρχουν! Όλα όσα θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι περιπτώσεις τους έχουν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ τον πλανήτη!

Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε

Το κόλπο με τον ανεμιστήρα που θα κάνει ψυγείο το δωμάτιό σου

 Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα οι πολίτες ψάχνουν διάφορες λύσεις, σχετικά οικονομικές για να δροσιστούν. Μία λύση είναι μία ελαφρώς παραλλαγμένη χρήση του ανεμιστήρα.

Τις ημέρες του καύσωνα που ανεβαίνει η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμένουμε σε δροσερές τοποθεσίες, να ενυδατωνόμαστε καλά και να μην βγαίνουμε πολλές ώρες στον ήλιο.

Χρήστες του TikTok έχουν βρει ένα έξυπνο κόλπο, σχετικά οικονομικό τρόπο για την χρήση του

Πώς να αποθηκεύσετε τα λεμόνια ώστε να παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο καιρό – 5 αποτελεσματικοί τρόποι

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα φρέσκο λεμόνι. 

Η φωτεινότητά του δίνει μια πινελιά χρώματος στην κουζίνα, ενώ ο χυμός του συμπληρώνει τέλεια μια μεγάλη ποικιλία από συνταγές μαγειρικής. Όμως, όταν αγοράζετε μερικά λεμόνια ή μια ολόκληρη σακούλα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα αξιοποιήσετε κάθε σταγόνα του χυμού του καθώς και το ξύσμα του. Αυτό ξεκινά με την σωστή αποθήκευση των λεμονιών.

Ακολουθούν 5 από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε αυτό το

Το μυστήριο του χαμένου ναού της Ακρόπολης: Βραχογραφία του 6ου αιώνα π.Χ. δίνει άγνωστα στοιχεία

 Βάρη: Μέσα από την αρχαιολογική σημασία της, η επιγραφή, καταδεικνύει ότι η αρχιτεκτονική, μαζί με τα πλοία, τα γρήγορα άλογα και τους κυνηγετικούς σκύλους, υπήρχε ανάμεσα στα απατηλά όνειρα των ποιμένων.

Μία εξαίσια απόδειξη που μαρτυρά στοιχεία από τη ζωή και την τέχνη των αρχαίων Ελλήνων βρίσκεται τους λόφους στα βόρεια και ανατολικά της Βάρης, στην Αττική: Περισσότερα από 2000 κομμάτια βράχων και μαρμάρου, με σκαλίσματα που χρονολογούνται από τον

Γρανίτα καρπούζι

Υλικά για την γρανίτα

Αυτά είναι τα υλικά που θα χρειαστείτε για να κάντε τη δική σας γρανίτα καρπούζι!

3 φλιτζ. φρέσκο χυμό καρπούζι

3 φλιτζ. νερό

1 ½ φλιτζ. ζάχαρη