ΥΛΙΚΑ
μισό κιλό φύλλο κρούστας
1 φλυτζάνι τσαγιού ψίχα φιστίκι Αιγίνης
μισό φλυτζάνι τσαγιού καρύδι τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
μισό φλυτζάνι
ενάμιση φλυτζάνι ελαιόλαδο
μισό φλυτζάνι τσαγιού αράπικο φιστίκι
μισό φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
ξύσμα από ένα μέτριο πορτοκάλι
Σιρόπι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το σιρόπι.
Ανοίγετε ένα λεπτό φύλλο και το αλείφετε με λάδι. Γεμίζετε με το μείγμα κατά μήκος του φύλλου. Σκεπάζετε με άλλο ένα φύλλο αλειμμένο με λάδι. Τυλίγετε σε ρολό και κόβετε μικρά ρολά 10 εκατοστών.
Αλείφετε ένα ταψάκι με λίγο λάδι, βάζετε τα σαρύκια και τα ψήνετε 25 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Βρέχετε με το σιρόπι αμέσως μόλις βγουν από τον φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου