ΥΛΙΚΑ
Ενάμιση κιλό ψαχνό από μπούτι
Ενάμιση κιλό κάστανα χοντρά
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά πελτέ
λάδι
αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθρίζετε τα κάστανα και τα βράζετε σε αλατισμένο νερό. Ένα ένα τα ξεφλοδίζετε και εσωτερικά και τα σκεπάζετε.
Κόβετε το κρέας σε κομμάτια και τα ροδίζετε με το λάδι σε κατσαρόλα. Προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζετε το σωτάρισμα. Προσθέτετε τον πελτέ να πάρει 2-3 βόλτες και ρίχνετε ένα ποτήρι νερό και αλατοπίπερο. Μαγειρεύετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ψηθεί το κρέας.
Ρίχνετε τα κάστανα και αφήνετε να πάρουν μια βράση όλα μαζί.
Δείτε επίσης: ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου