Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια

Μερικά κόλπα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και δίνουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Όλοι ξέρουμε τη δυσκολία με τη διάφανη μεμβράνη, που δεν κόβεται εκεί που θέλουμε και κολλάει στα χέρια μας. Η λύση: Βάλτε το ρολό στο ψυγείο και λύσατε το πρόβλημα!

Φυτέψτε μαϊντανό σε γλαστράκια και απαλλαγείτε από

τις μύγες, που απεχθάνονται τη μυρωδιά του.

Αν σας αρπάζει το φαγητό, φταίει ο πάτος της κατσαρόλας σας. Το απλό καθάρισμα δεν έχει αποτελέσματα, γι αυτό καθαρίστε ένα κρεμμύδι, κόψτε το σε ροδέλες και βάλτε το στην ταλαιπωρημένη κατσαρόλα, με άφθονο νερό.

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και βάλτε την κατσαρόλα στη φωτιά. Αφού το νερό πάρει 2-3 βράσεις, σβήστε το μάτι και αφήστε το “σύστημα” ως έχει, μέχρι την άλλη μέρα. Τώρα έχετε μια κατσαρόλα σαν καινούργια!

Οι βούρτσες και οι κτένες δεν καθαρίζουν εύκολα, όλοι το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως η χλωρίνη κάνει δουλειά Βυθίστε τα κομμωτικά σας σύνεργα σε αραιωμένη χλωρίνη και αφήστε τα 10 λεπτά. Μετά, ξεπλύνετέ τα πολύ καλά.

Το καπάκι της κόλας μετά από τη χρήση δεν ανοίγει με τίποτα; Θα το είχατε αποφύγει αν στάζατε στο καπάκι μια σταγόνα λάδι, πριν το βιδώσετε.

Το παιδάκι σας ψήλωσε και μακρύνατε το παντελόνι του. Για να εξαφανίσετε τα σημάδια διαλύστε μια ασπιρίνη σε λίγο νερό, βρέξτε με το διάλυμα αυτό το σημάδι του στριφώματος και σιδερώστε το πολύ καλά, αφού σκεπάσετε το σημείο με μαλακό πανί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου