Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Μην πετάτε τα παλιά σας πουλόβερ. Σας έχουμε 5 υπέροχες ιδέες να τα αξιοποιήσετε!

Ο χειμώνας είναι πια για τα καλά εδώ και όσα προστατευτικά είδη και να έχουμε, πάντα χρειαζόμαστε και άλλα. 

Γάντια, κασκόλ, γκέτες για τις μπότες, αλλά και διακοσμητικά που θα δώσουν ζεστασιά στο χώρο σας.

Και σίγουρα κάπου στην ντουλάπα μας όλοι θα έχουμε ένα παλιό πουλόβερ που είτε πέρασε η μόδα του, είτε πάλιωσε και δεν

φαίνεται και τόσο δελεαστικό.

Ευτυχώς η ιστοσελίδα exypnes-idees, έχει να μας προτείνει 5 φανταστικές ιδέες να τα αξιοποιήσουμε φτιάχνοντας αντικείμενα που θα αγοράζαμε μάλλον ακριβά. Και δεν είναι καιρός για σπατάλες! Έτσι δεν είναι;

Ας δούμε τις ιδέες και αν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση, ακολουθούμε τα βήματα


1. Φτιάξε ένα ζευγάρι γάντια!

Χρησιμοποιώντας το κατώτερο μέρος του πουλόβερ, εκεί που αντιστοιχεί ση μέση σου δηλαδή, μπορείς να δημιουργήσεις γάντια για τον χειμώνα. Ακόμα και να μην έχεις γνώσεις ραπτικής, το DIY αυτό είναι πανεύκολο και μπορείς να φτιάξεις πολλά ζευγάρια για όλη την οικογένεια!


2. Σκουφάκι-μπερές από παλιό πουλόβερ!

Πέρα από γάντια μπορείς να φτιάξεις και ένα DIY σκουφάκι ή μπερέ. Πρόσθεσε και μερικά κουμπάκια ως λεπτομέρειες για διακόσμηση στο σκουφάκι σου!


3. DIY μαξιλαροθήκες από παλιά χειμωνιάτικα ρούχα!

Τέλεια ιδέα είναι να φτιάξεις χειμωνιάτικες μαξιλαροθήκες χρησιμοποιώντας το μπροστά και το πίσω ενός φούτερ ή πλεκτού πουλόβερ. Οι χουχουλιάρικες υφές των πουλόβερ θα φέρουν τα πιο όμορφα cozy vibes στο χώρο σου!


4. Αξεσουάρ κούπας για να κρατάς ζεστό το ρόφημα σου!


Άλλος ένας τρόπος να αξιοποιήσεις ένα παλιό πουλόβερ είναι να φτιάξεις ένα αξεσουάρ κούπας για να κρατάς το ρόφημα σου ζεστό. Χρησιμοποίησε μέρος από τα μανίκια του πουλόβερ για να μη χρειαστεί να ράψεις τίποτα!


5. Φτιάξε γκέτες για να φοράς με τις μπότες σου!

Οι γκέτες χαρίζουν απαλή αίσθηση ζεστασιάς και προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμο. Μπορείς να τις φοράς με τα χαμηλά μποτάκια σου ή και με τις ψηλές μπότες σου τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Είναι πανεύκολες για να τις φτιάξεις και θα σου χρησιμέψουν πολύ τον χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου