ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πράσα
1 χοντρή ρίζα σέλινο
3 κουταλιές βούτυρο
2 κύβοι βοδινό
1 αυγό
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ψιλοκόβουμε τα πράσα και το σέλινο. Λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε τα χορταρικά. Τα γυρίζουμε μερικά λεπτά και προσθέτουμε νερό να τα μισοσκεπάσει.
Λιώνουμε τους κύβους σε λίγο χλιαρό νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μείνουν με λίγο ζουμί.
Κτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε το χυμό λεμ0νιού, ζωμό από το φαγητό και περιχύνουμε κουνώντας την κατσαρόλα. Αφήνουμε στο σβηστό μάτι 2 λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου