ΥΛΙΚΑ
3/4 του κιλού μπακαλιάρο
1/2 κιλό σπανάκι
1 πράσο
2 ρίζες σέσκουλα
1/2 κιλό διάφορα χόρτα
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
άνηθο
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά πελτέ
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο από την προηγούμενη.
Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τα ζεματάμε και τα στραγγίζουμε.
Ξιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τα ξανθαίνουμε με το λάδι.. Προσθέτουμε την
ντομάτα διαλυμένη σε νερό, τα χόρτα, αλάτι και πιπέρι.
Στρώνουμε τα χόρτα σε κατσαρόλα και επάνω βάζουμε τον μπακαλιάρο.. Προσθέτουμε ανάλογο νερό και βράζουμε για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου