ΥΛΙΚΑ
4 μοσχαρίσια σνίτσελ γάλακτος
200 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ, ροκφόρ
2 πιπεριές Φλωρίνης
αλάτι, πιπέρι
200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
4 κουταλιές λευκό κρασί
2 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε μια κουταλιά βούτυρο και τηγανίζετε τα σνίτσελ.
Κτυπάτε στο μπλέντερ το ροκφόρ με το τυρί κρέμα. Κόβετε στη μέση τις πιπεριές ώστε να έχετε 4 λωρίδες.
Σε κάθε σνίτσελ βάζετε μείγμα τυριών, την πιπεριά και τυλίγετε ρολό.. Στερεώνετε με οδοντογλυφίδες τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και τα αφήνετε στο ψυγείο.
Βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και σωτάρετε τα μανιτάρια. Σβήνετε με το κρασί και βράζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σερβίρετε τα ρολά κομμένα ροδέλες και γαρνίρετε με τα μανιτάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου